PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

plantsOns bereikte het droeve bericht dat Harry lefferts op 13 september 2019 in de leeftijd van 89 jaar is overleden.

Hij was ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Wij hebben Harry leren kennen als een zeer sociaal bewogen man.
Voor de PVGE afdeling Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende en met name als voorzitter van de midgetgolfclub 'de Putters' was hij een bevlogen vrijwilliger die anderen wist te prikkelen om het beste voor de club of de vereniging te bewerkstelligen.
Hij is de oprichter van de bridgeclub 'Op Dreef'.

Voor zijn werk en betrokkenheid voor de PVGE heeft Harry in 2003 de benoeming en oorkonde tot Lid van Verdienste van de PVGE mogen ontvangen.

Harry was lid vanaf 31 januari 1990.

Namens het bestuur van de PVGE-afdeling Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende wensen wij zijn echtgenote en zijn familie de komende tijd veel sterkte toe.

Het Bestuur

 

 

 

 

Koplopergemeente

De gemeente Heeze-Leende is aangewezen als 'koplopergemeente' op het gebied van WMO-cliëntondersteuning. Op de website van deze gemeente kun je hierover meer lezen. 

- - - - -  + + + + + - - - - - 

 

 

Vrijmarkt4Vrijmarkt bij de Dreef

Jaarlijks organiseert wijkcentrum de Dreef een vrijmarkt. Deze keer vond de vrijmarkt plaats op zondag 11 september 2017. Twee PVGE-clubs die hun domicilie hebben in de Dreef hebben hier belangeloos aan meegewerkt. Leden van de line dance club ‘The Country Jewels’ gaven een mooie demonstratie van hun kunnen.

Vrijmarkt2Vrijmarkt3Vrijmarkt1