PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Als u lid bent van de Rabobank Dommelstreek bestaat de mogelijkheid om onze PVGE-afdeling te steunen door gebruik te maken van uw stemrecht bij de actie "Rabo ClubSupport" (vervangt de RaboClubkas Campagne) van de Rabobank Dommelstreek.
Bij het afnemen van tenminste drie producten (bv. betaalrekening, spaarrekening, beleggen of verzekering) kunt u gratis lid worden van de Rabobank.
Als lid van de Rabobank Dommelstreek ontvang u deze maand een uitnodiging om uw stem uit te brengen voor "Rabo ClubSupport".
U bepaalt welke verenigingen en/of stichtingen een bijdrage ontvangen vanuit het coöperatieve fonds "Rabo ClubSupport". In de uitnodiging van de Rabobank staat de stemcode die u nodig heeft om uw stem uit te brengen via de website va de bank. U kunt stemmen van 27 september tot 11 oktober.
In 2018 hadden we een prachtig resultaat van € 530.00. Natuurlijk hopen we dit jaar dat bedrag te evenaren of zelfs nog te verbeteren.

Daarom vraagt het bestuur om uw medewerking en te stemmen op de PVGE afdeling Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende uit te brengen want wij ervaren het niet als een STEUNTJE maar als een geweldige STEUN.
Bij voorbaat dank,

Het Bestuur.

 

 

 

 

Koplopergemeente

De gemeente Heeze-Leende is aangewezen als 'koplopergemeente' op het gebied van WMO-cliëntondersteuning. Op de website van deze gemeente kun je hierover meer lezen. 

- - - - -  + + + + + - - - - - 

 

 

Vrijmarkt4Vrijmarkt bij de Dreef

Jaarlijks organiseert wijkcentrum de Dreef een vrijmarkt. Deze keer vond de vrijmarkt plaats op zondag 11 september 2017. Twee PVGE-clubs die hun domicilie hebben in de Dreef hebben hier belangeloos aan meegewerkt. Leden van de line dance club ‘The Country Jewels’ gaven een mooie demonstratie van hun kunnen.

Vrijmarkt2Vrijmarkt3Vrijmarkt1