PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Nu de Coronagedragsregels geregeld veranderen en strenger worden, kan er helaas op ons evenementengebied amper wat doorgaan. Afgelopen zomer zijn de twee excursies en de lezing van de Imker gelukkig doorgegaan, maar bij de lezing over de historie van het Eindhovens kanaal mochten plotseling nog maar 30 personen in de zaal. Aanvankelijk was dat 45, en we hadden al een wachtlijst. Daarom hebben we besloten de lezing uit te stellen naar betere tijden.
De leuke evenementen die we in december hadden georganiseerd hebben we inmiddels ook geannuleerd. Op 20 januari plannen we de kunstlezing over “vrouwen in de kunst” door Erna Charbon, en we hopen dat deze door kan gaan. In maart, de 24ste, zal er een lezing over Marokko komen. De tekst is hier alvast geplaatst.

Aangezien de regels van week tot week kunnen veranderen is het erg belangrijk dat men zich op geeft. Mocht er iets veranderen dan kunnen we de aanmelders eenvoudig bereiken om dat door te geven.
De nieuwjaarsborrel in januari zal wel een “after coronaborrel” worden en hoe de Algemene Ledenvergadering gaat verlopen in februari is ook nog onzeker.
De evenementencommissie is in ieder geval alweer druk bezig met leuke evenementen in het komend voorjaar en zomer. We blijven optimistisch en hopen dat we corona eens de baas zullen zijn.

Blijf gezond en tot ziens,

Max van Hofweegen

Gevangen in coronatijden,

waarin we uit noodzaak en verantwoordelijkheid

vele kontakten voorlopig nog moeten vermijden.

Zo ook onze vrijwilligers dag,

waar we een keer in het jaar elkaar kunnen ontmoeten,

uitwisselen, knuffelen en begroeten,

als een actieve spil van onze PVGE.

Daarom willen we ieder van jullie laten weten

hoe belangrijk je bent en niet wordt vergeten.

Dank je wel voor je inzet in je vrije tijd.

Met het delen aan en met elkaar van je capaciteit.

En met dit kleine gebaar als oprechte wens:

Sterkte, wijsheid en betere tijden,

opdat we elkaar in het nieuwe jaar weer mogen

knuffelen en ontmoeten.

                                                         Ria Weel

Hartelijke groeten van het bestuur van onze PVGE.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vers

 

 

Lid van Verdienste

 GWilmink 2

Tijdens de Algemene LedenVergadering van 14 februari 2020 heeft bestuurslid Gerard Wilmink voor zijn vele werkzaamheden voor de PVGE de titel van Lid van Verdienste ontvangen.
De Algemene Ledenvergadering geeft daarmee uiting aan haar grote waardering voor de bijzondere wijze waarop hij gedurende ruim 9 jaar invulling heeft gegeven aan zijn functie als vicevoorzitter van het bestuur. Daarnaast was hij ook verantwoordelijk voor de hoofdredactie Nieuwsbrief, was hij Clubcoördinator, lid van de commissie Public relations en Communicatie en vele jaren lid van de Verenigingsraad.

Op de foto zien we dat de voorzitter Hans Josiassen hem de Oorkonde en het speldje Lid van Verdienste heeft overhandigd.

Leo Slegers
Secretaris