Nu de Coronagedragsregels geregeld veranderen en strenger worden, kan er helaas op ons evenementengebied amper wat doorgaan. Afgelopen zomer zijn de twee excursies en de lezing van de Imker gelukkig doorgegaan, maar bij de lezing over de historie van het Eindhovens kanaal mochten plotseling nog maar 30 personen in de zaal. Aanvankelijk was dat 45, en we hadden al een wachtlijst. Daarom hebben we besloten de lezing uit te stellen naar betere tijden.
De leuke evenementen die we in december hadden georganiseerd hebben we inmiddels ook geannuleerd. Op 20 januari plannen we de kunstlezing over “vrouwen in de kunst” door Erna Charbon, en we hopen dat deze door kan gaan. In maart, de 24ste, zal er een lezing over Marokko komen. De tekst is hier alvast geplaatst.

Aangezien de regels van week tot week kunnen veranderen is het erg belangrijk dat men zich op geeft. Mocht er iets veranderen dan kunnen we de aanmelders eenvoudig bereiken om dat door te geven.
De nieuwjaarsborrel in januari zal wel een “after coronaborrel” worden en hoe de Algemene Ledenvergadering gaat verlopen in februari is ook nog onzeker.
De evenementencommissie is in ieder geval alweer druk bezig met leuke evenementen in het komend voorjaar en zomer. We blijven optimistisch en hopen dat we corona eens de baas zullen zijn.

Blijf gezond en tot ziens,

Max van Hofweegen