PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Op 1 oktober heeft onze voorzitter, Hans Josiassen, ons laten weten ernstig ziek te zijn en per onmiddellijk al zijn taken voor de PVGE neer te leggen.

Op ons, bestuursleden heeft dat veel indruk gemaakt, maar wij respecteren zijn besluit en gunnen hem en zijn vrouw Maya alle rust en ruimte in dit ziekteproces.

Ook de coronaperiode biedt veel onzekerheid. Wat zijn de volgende leefregels die de regering ons gaat opleggen en hoe gaan we daarmee om? Denk aan de clubs, de evenementen zoals lezingen en uitstapjes, de Nieuwjaarsborrel, de ALV 2021. Hoelang gaat het duren? We hebben er geen antwoord op, maar achter de schermen houden we de vinger aan de pols.
Zo zijn we druk bezig om het bestuur op sterkte te krijgen, nu enkele bestuursleden ons, na jaren trouwe dienst, gaan verlaten. Dat zijn niet de minsten: Ria Weel, Jan van Gogh en Gerard Wilmink. En vind daar maar eens goede opvolgers voor. Kent U iemand? Laat het ons weten.
Gelukkig is er ook goed nieuws. Onlangs hebben we kennis gemaakt met een kandidaat-bestuurslid, die wij hopelijk in de volgende Nieuwsbrief aan u kunnen voorstellen.
Daar zijn we uiteraard erg blij mee. Ook wordt er gewerkt aan de PR en Communicatie. We zijn op zoek naar iemand die de realisatie van Nieuwsbrief, Nieuwsflits en Website wil coördineren. Die kijkt wat er op dit gebied, ten gunste van onze vereniging G-M-H-L, kan worden ontwikkeld. Die op zoek gaat naar vrijwilligers die dit helpen ondersteunen. Een duizendpoot dus, maar ze schijnen echt te bestaan!

Ondanks alle restricties en onzekerheid houden we de moed erin.
Gezond blijven is het allerbelangrijkste devies. Gebruik deze tijdelijke rust om andere leuke dingen te doen. We hebben gelukkig een heleboel enthousiaste vrijwilligers die, zodra het kan en mag, onmiddellijk hun activiteiten weer opstarten, zodat de naam PVGE: Plezierig, Verrassend, Gezellig, Enerverend weer helemaal kan worden waargemaakt.

Namens het bestuur,

Gevangen in coronatijden,

waarin we uit noodzaak en verantwoordelijkheid

vele kontakten voorlopig nog moeten vermijden.

Zo ook onze vrijwilligers dag,

waar we een keer in het jaar elkaar kunnen ontmoeten,

uitwisselen, knuffelen en begroeten,

als een actieve spil van onze PVGE.

Daarom willen we ieder van jullie laten weten

hoe belangrijk je bent en niet wordt vergeten.

Dank je wel voor je inzet in je vrije tijd.

Met het delen aan en met elkaar van je capaciteit.

En met dit kleine gebaar als oprechte wens:

Sterkte, wijsheid en betere tijden,

opdat we elkaar in het nieuwe jaar weer mogen

knuffelen en ontmoeten.

                                                         Ria Weel

Hartelijke groeten van het bestuur van onze PVGE.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vers

 

 

Lid van Verdienste

 GWilmink 2

Tijdens de Algemene LedenVergadering van 14 februari 2020 heeft bestuurslid Gerard Wilmink voor zijn vele werkzaamheden voor de PVGE de titel van Lid van Verdienste ontvangen.
De Algemene Ledenvergadering geeft daarmee uiting aan haar grote waardering voor de bijzondere wijze waarop hij gedurende ruim 9 jaar invulling heeft gegeven aan zijn functie als vicevoorzitter van het bestuur. Daarnaast was hij ook verantwoordelijk voor de hoofdredactie Nieuwsbrief, was hij Clubcoördinator, lid van de commissie Public relations en Communicatie en vele jaren lid van de Verenigingsraad.

Op de foto zien we dat de voorzitter Hans Josiassen hem de Oorkonde en het speldje Lid van Verdienste heeft overhandigd.

Leo Slegers
Secretaris