Op 1 oktober heeft onze voorzitter, Hans Josiassen, ons laten weten ernstig ziek te zijn en per onmiddellijk al zijn taken voor de PVGE neer te leggen.

Op ons, bestuursleden heeft dat veel indruk gemaakt, maar wij respecteren zijn besluit en gunnen hem en zijn vrouw Maya alle rust en ruimte in dit ziekteproces.

Ook de coronaperiode biedt veel onzekerheid. Wat zijn de volgende leefregels die de regering ons gaat opleggen en hoe gaan we daarmee om? Denk aan de clubs, de evenementen zoals lezingen en uitstapjes, de Nieuwjaarsborrel, de ALV 2021. Hoelang gaat het duren? We hebben er geen antwoord op, maar achter de schermen houden we de vinger aan de pols.
Zo zijn we druk bezig om het bestuur op sterkte te krijgen, nu enkele bestuursleden ons, na jaren trouwe dienst, gaan verlaten. Dat zijn niet de minsten: Ria Weel, Jan van Gogh en Gerard Wilmink. En vind daar maar eens goede opvolgers voor. Kent U iemand? Laat het ons weten.
Gelukkig is er ook goed nieuws. Onlangs hebben we kennis gemaakt met een kandidaat-bestuurslid, die wij hopelijk in de volgende Nieuwsbrief aan u kunnen voorstellen.
Daar zijn we uiteraard erg blij mee. Ook wordt er gewerkt aan de PR en Communicatie. We zijn op zoek naar iemand die de realisatie van Nieuwsbrief, Nieuwsflits en Website wil coördineren. Die kijkt wat er op dit gebied, ten gunste van onze vereniging G-M-H-L, kan worden ontwikkeld. Die op zoek gaat naar vrijwilligers die dit helpen ondersteunen. Een duizendpoot dus, maar ze schijnen echt te bestaan!

Ondanks alle restricties en onzekerheid houden we de moed erin.
Gezond blijven is het allerbelangrijkste devies. Gebruik deze tijdelijke rust om andere leuke dingen te doen. We hebben gelukkig een heleboel enthousiaste vrijwilligers die, zodra het kan en mag, onmiddellijk hun activiteiten weer opstarten, zodat de naam PVGE: Plezierig, Verrassend, Gezellig, Enerverend weer helemaal kan worden waargemaakt.

Namens het bestuur,