PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Vanaf 25 september is een coronapas verplicht om binnen te komen in de horeca, het theater, bij feesten, festivals en voetbalstadions. Met een coronapas bewijst u dat u bent gevaccineerd of recent genezen van corona. 

HOE KOM JE AAN  EEN  CORONAPAS?

De ANBO meldt hierover het volgende:

1. Als u bij de vaccinatie toestemming heeft gegeven dat uw gegevens aan het RIVM mogen worden doorgegeven of als u door de GGD bent gevaccineerd, dan kunt u  bellen met 0800 - 1351.
U heeft uw Burgerservicenummer (BSN) nodig en uw postcode. Het papieren coronabewijs krijgt u thuisgestuurd.
2. Heeft u geen smartphone, maar wel een computer, printer en DigiD? 
Ga dan naar www.coronacheck.nl om zelf een papieren bewijs te maken. U geeft aan of u gevaccineerd, genezen of getest bent en u logt in met uw DigiD. U krijgt dan een QR-code die u kunt printen en meenemen. Desgevraagd kunt u de QR-code tonen.
3. Heeft u een smartphone?
Dan kunt u in de PlayStore of AppStore de CoronaCheck-app downloaden. Het bewijs dat u gevaccineerd bent, kunt u toevoegen door in de app op het plusje te klikken.
Bent u gevaccineerd of genezen, log dan in met uw DigiD. De app zoekt dan uw gegevens op. 
Bij testen voegt u een negatieve uitslag toe. Deze is 24 uur geldig. Testen kan gratis bij www.testenvoortgang.org.
De app maakt een QR-code aan. Deze kunt u desgevraagd laten zien.
Let op: de app voor de Nederlandse coronapas heet CoronaCheck, niet te verwarren met de app Coronapas van Denemarken.

 

VINDT U HET VERKRIJGEN VAN EEN CORONATOEGANGSBEWIJS LASTIG OF HEEFT U HIER VAGEN OVER?

Voor hulp kunt u terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) in de Bibliotheek te Geldrop en wel op elke maandagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur.

In Heeze staan  deskundigen van het Taalpunt Heeze-Leende voor u klaar, op dinsdag van 10.00 - 12.00 uur in Dorpshuis 't Perron en op vrijdag van 10.00 - 12.00 uur in het Gemeenterhuis.

 

 

 

Vers

 

 

Lid van Verdienste

 GWilmink 2

Tijdens de Algemene LedenVergadering van 14 februari 2020 heeft bestuurslid Gerard Wilmink voor zijn vele werkzaamheden voor de PVGE de titel van Lid van Verdienste ontvangen.
De Algemene Ledenvergadering geeft daarmee uiting aan haar grote waardering voor de bijzondere wijze waarop hij gedurende ruim 9 jaar invulling heeft gegeven aan zijn functie als vicevoorzitter van het bestuur. Daarnaast was hij ook verantwoordelijk voor de hoofdredactie Nieuwsbrief, was hij Clubcoördinator, lid van de commissie Public relations en Communicatie en vele jaren lid van de Verenigingsraad.

Op de foto zien we dat de voorzitter Hans Josiassen hem de Oorkonde en het speldje Lid van Verdienste heeft overhandigd.

Leo Slegers
Secretaris