PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Naarmate meer mensen een handje helpen kunnen we de vereniging beter laten draaien en kunnen we meer ambitieuze zaken aanpakken. Tijd voor interessante zaken kun je maken. En wie weet hoe boeiend en gezellig u het vindt.Er zijn concreet enkele 'vacatures', maar als u niet genoemde dingen bij ons zou willen doen, dan is er een goede kans dat we dat kunnen regelen. Maak daarvoor maar eens een praatje met een van de bestuursleden.

Die concrete vacatures zijn:
   • Vrijwillige ouderenadviseur (V.O.A.) en/of cliëntondersteuner.
    Om deze vrijwilligersfunctie te kunnen vervullen wordt u een speciale opleiding door de VBOB aangeboden. De adviseur helpt ouderen die hulp zoeken. In de praktijk zal dat vaak betekenen dat hij de vraagsteller en de juiste professional met elkaar in contact brengt.. Olga van Rijsewijk (040 226 2973 of Ria Weel (040 737 0228) kan u alle nadere informatie geven.
   • Redactiemedewerker commissie PR&C (Public Relations en Communicatie)
    Informatie: Gerard Wilmink, 040 285 6072
   • Bij de verschillende clubs ontstaan regelmatig vacatures voor de rol van voorzitters en van penningmeester. Wanneer u nu of in de nabije toekomst zo.n taak wilt vervullen, moet u contact opnemen met een van de bestuursleden van de betreffende club(s). U vindt hen hier.

Wilt u weten welke mogelijkheden er verder nog zijn voor vrijwilligerswerk bij de PVGE of heeft uzelf een leuk idee, laat het weten aan Leo Slegers

Koplopergemeente

De gemeente Heeze-Leende is aangewezen als 'koplopergemeente' op het gebied van WMO-cliëntondersteuning. Op de website van deze gemeente kun je hierover meer lezen. 

- - - - -  + + + + + - - - - - 

 

 

Vrijmarkt4Vrijmarkt bij de Dreef

Jaarlijks organiseert wijkcentrum de Dreef een vrijmarkt. Deze keer vond de vrijmarkt plaats op zondag 11 september 2017. Twee PVGE-clubs die hun domicilie hebben in de Dreef hebben hier belangeloos aan meegewerkt. Leden van de line dance club ‘The Country Jewels’ gaven een mooie demonstratie van hun kunnen.

Vrijmarkt2Vrijmarkt3Vrijmarkt1