PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

 

Een afspraak maken met de gemeente?
Huurtoeslag berekenen?
DigiD aanvragen?
Zoeken op mijn overheid?
DIT ALLES KAN TEGENWOORDIG ALLEEN NOG MET DE COMPUTER!
 

En zo moeilijk is dat nu ook weer niet. Al na vier trainingen in de bibliotheek kunt u dat allemaal zelf. Onder leiding van geduldige trainers, leert u  in 4 dagdelen te zoeken en communiceren met de diverse digitale loketten, zoals bij de zorgverzekering, de belastingdienst, de sociale verzekeringsbank of de gemeente. U werkt op uw eigen laptop of tablet. Op verzoek stelt de Bibliotheek een laptop beschikbaar. Ook voor koffie en thee wordt gezorgd. Bij de cursus wordt een syllabus verstrekt om thuis te oefenen. Na afloop ontvangt u een certificaat. 

De trainingen zijn gratis, maar aanmelding is wel gewenst.
Aanmelden kan via info@bibliotheekdommeldal.nl of door het invullen van een formulier in de Bibliotheek.
Na aanmelding volgt snel een bevestiging.

Attendeer een vriend

Bent u zelf vaardig genoeg in het zoeken-en-vinden bij de digitale loketten? Geef dan deze informatie door aan vrienden, buren of familie voor wie het belangrijk kan zijn.

Vers

 

 

Lid van Verdienste

 GWilmink 2

Tijdens de Algemene LedenVergadering van 14 februari 2020 heeft bestuurslid Gerard Wilmink voor zijn vele werkzaamheden voor de PVGE de titel van Lid van Verdienste ontvangen.
De Algemene Ledenvergadering geeft daarmee uiting aan haar grote waardering voor de bijzondere wijze waarop hij gedurende ruim 9 jaar invulling heeft gegeven aan zijn functie als vicevoorzitter van het bestuur. Daarnaast was hij ook verantwoordelijk voor de hoofdredactie Nieuwsbrief, was hij Clubcoördinator, lid van de commissie Public relations en Communicatie en vele jaren lid van de Verenigingsraad.

Op de foto zien we dat de voorzitter Hans Josiassen hem de Oorkonde en het speldje Lid van Verdienste heeft overhandigd.

Leo Slegers
Secretaris

 

 

 

 

Koplopergemeente

De gemeente Heeze-Leende is aangewezen als 'koplopergemeente' op het gebied van WMO-cliëntondersteuning. Op de website van deze gemeente kun je hierover meer lezen. 

- - - - -  + + + + + - - - - - 

 

 

Vrijmarkt4Vrijmarkt bij de Dreef

Jaarlijks organiseert wijkcentrum de Dreef een vrijmarkt. Deze keer vond de vrijmarkt plaats op zondag 11 september 2017. Twee PVGE-clubs die hun domicilie hebben in de Dreef hebben hier belangeloos aan meegewerkt. Leden van de line dance club ‘The Country Jewels’ gaven een mooie demonstratie van hun kunnen.

Vrijmarkt2Vrijmarkt3Vrijmarkt1