PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

PVGE-clubs Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Onze clubs

De PVGE heeft als motto: Samen actief, samen sterk. De PVGE wil mogelijkheden bieden om samen met anderen te kunnen zijn, om anderen te ontmoeten en daarnaast ook om op een of andere wijze actief te kunnen zijn. Daartoe zijn onder meer onze 17 clubs. Informatie over deze clubs vindt u in de linker kolom van deze pagina. Daar vindt u ook hoe en bij wie u meer informatie kunt krijgen. Uiteraard kunt u ook uw contacten en uw vertier buiten onze vereniging zoeken. Die mogelijkheden zijn te divers om daarvan een overzicht te kunnen geven. Lees meer...

Waar vind ik een activiteit waar ik aan mee zou willen doen?

Als lid van onze PVGE-vereniging Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende, kunt u niet alleen lid worden van al onze clubs, maar ook van die van alle andere PVGE-verenigingen. Door op onderstaande namen te klikken, ziet u meteen waaruit u kunt kiezen.

Aalst-Waalre en Valkenswaard
Best
Eindhoven
Helmond
Nuenen
Son en Breugel
Veldhoven

Maar ook buiten de PVGE zijn er veel interessante mogelijkheden. U zou bijvoorbeeld eens kunnen kijken in de informatiegids van onze gemeente en in die van de omringende gemeentes.U vindt ze door op onderstaande links te klikken.

Geldrop-Mierlo
Heeze-Leende
Helmond
Eindhoven
Nuenen

(In de gidsen kunt u bladeren door met de muis helemaal naar de zijkant van het scherm te gaan. Dan verschijnt een pijltje waarop u kunt klikken).