PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

IMG 0452

In onze PVGE-afdeling Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende blijkt ook behoefte aan een eigen wandelclub, maar er heeft zich nog niemand gemeld die daarvan de trekker wil zijn. Als u zin heeft om hieraan leiding te geven, neem dan snel contact op met Gerard Wilmink. Als u iemand kent die dit best zou willen doen, moet u dat ook even aan Gerard doorgeven.
De meeste ouderen bewegen te weinig en gezamenlijk wandelen is niet alleen gezond, maar kan ook nog erg leuk zijn. Het is daarom goed te weten dat er binnen de PVGE, bij de afdeling Eindhoven, al bijna 25 jaar goed florerende wandelclubs bestaan. En daar is ruimte voor nieuwe leden.

 

't Buutje 30 jaar!

In mei 2016 heeft jeu de boules-club 't Buutje zijn 30-ste verjaardag gevierd. Klik op onderstaande foto, dan verschijnt een vergroting. Klik dan op het driehoekje boven de foto en je krijgt via een diaprojecties iets te zien van dit feestje. 

 

Stoned     

In september 2015 is de beeldhouwgroep 'Stoned' van start gegaan. Door op onderstaande foto te klikken kun je iets zien van de activiteiten en van de eerste resultaten.Boven de foto verschijnt dan een driehoekje. Klik daarop om de diaprojectie te starten

 

Kunstsmullen     

Eind 2015 werd in Heeze de expositie Kunstsmullen gehouden. Onder leiding van docent Jef Cox heeft de beeldhouwgroep 'Stoned' deze expositie bezocht.
Door op onderstaande foto te klikken kun je iets zien van deze excursie.Boven de foto verschijnt dan een driehoekje. Klik daarop om de diaprojectie te starten