PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

In januari 2018 starten we met een kookclub. Eenmaal per maand, op dinsdag van 15.00 tot 19.00 uur, wordt er met een groep gekookt en gegeten.
We doen dat in de van de Puttschool aan de Parallelweg in Geldrop.

Weliswaar zijn er al voldoende leden om van start te gaan, maar er is nog plaats voor een aantal mensen.
Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Geef U op, of vraag informatie aan bij Lotje Willemse: clubcoördinator PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende, 040 226 4489.

 


st10

Stoned is volgens Wikipedia een Bargoense uitdrukking voor een loom gevoel. Maar als je de resultaten van de clubleden ziet, is van loomheid absoluut geen sprake. Klik maar eens op  onderstaande foto dan kun je een diaprojectie aan gang zetten.

 

Stoned     

In september 2015 is de beeldhouwgroep 'Stoned' van start gegaan. Door op onderstaande foto te klikken kun je iets zien van de activiteiten en van de eerste resultaten.Boven de foto verschijnt dan een driehoekje. Klik daarop om de diaprojectie te starten

 

Kunstsmullen     

Eind 2015 werd in Heeze de expositie Kunstsmullen gehouden. Onder leiding van docent Jef Cox heeft de beeldhouwgroep 'Stoned' deze expositie bezocht.
Door op onderstaande foto te klikken kun je iets zien van deze excursie.Boven de foto verschijnt dan een driehoekje. Klik daarop om de diaprojectie te starten