PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel


HarkslogoOm gezond oud te worden moet je veel bewegen. Bewegen kan op veel manieren en op vele plaatsen. Er zijn mensen die daarvoor naar een sportschool gaan. In zo’n sportschool zijn mogelijkheden voor werkelijk alle leeftijden, er is deskundig personeel aanwezig, je kunt individueel sporten maar je kunt het desgewenst ook in groepsverband doen.

Sportcentrum Harks heeft een speciale abonnementsvorm voor PVGE-leden ingevoerd. Op vertoon van een geldige ledenpas kunnen PVGE-leden abonnementskorting krijgen. Als men abonnee is, kan men voor € 25,99 per maand alle werkdagen tot 6 uur ’s avonds onbeperkt sporten. Je bepaalt dus zelf wanneer je komt en wanneer je gaat.

PVGE-leden die al een abonnement hebben bij dit sportcentrum kunnen aansluitend aan de huidige betaalperiode overstappen naar deze voor hen gunstiger regeling.

Op de website van Harks  kun je zien welke activiteiten dit sportcentrum te bieden heeft, zoals onder meer begeleiding bij fitness, een persoonlijk trainingsschema en diverse groepslessen waaroner 55+ Fitness, Pilates, Spinning en nog veel meer.
Aan hun balie (De Bleekvelden 26, 5666 RZ Geldrop) of via 040 285 8823 kun je alle nadere informatie krijgen.

 

 

Harks

 


st10

Stoned is volgens Wikipedia een Bargoense uitdrukking voor een loom gevoel. Maar als je de resultaten van de clubleden ziet, is van loomheid absoluut geen sprake. Klik maar eens op  onderstaande foto dan kun je een diaprojectie aan gang zetten.

 

Stoned     

In september 2015 is de beeldhouwgroep 'Stoned' van start gegaan. Door op onderstaande foto te klikken kun je iets zien van de activiteiten en van de eerste resultaten.Boven de foto verschijnt dan een driehoekje. Klik daarop om de diaprojectie te starten

 

Kunstsmullen     

Eind 2015 werd in Heeze de expositie Kunstsmullen gehouden. Onder leiding van docent Jef Cox heeft de beeldhouwgroep 'Stoned' deze expositie bezocht.
Door op onderstaande foto te klikken kun je iets zien van deze excursie.Boven de foto verschijnt dan een driehoekje. Klik daarop om de diaprojectie te starten