PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel


HarkslogoOm gezond oud te worden moet je veel bewegen. Bewegen kan op veel manieren en op vele plaatsen. Er zijn mensen die daarvoor naar een sportschool gaan. In zo’n sportschool zijn mogelijkheden voor werkelijk alle leeftijden, er is deskundig personeel aanwezig, je kunt individueel sporten maar je kunt het desgewenst ook in groepsverband doen.

Sportcentrum Harks heeft een speciale abonnementsvorm voor PVGE-leden ingevoerd. Op vertoon van een geldige ledenpas kunnen PVGE-leden abonnementskorting krijgen. Als men abonnee is, kan men voor € 25,99 per maand alle werkdagen tot 6 uur ’s avonds onbeperkt sporten. Je bepaalt dus zelf wanneer je komt en wanneer je gaat.

PVGE-leden die al een abonnement hebben bij dit sportcentrum kunnen aansluitend aan de huidige betaalperiode overstappen naar deze voor hen gunstiger regeling.

Op de website van Harks  kun je zien welke activiteiten dit sportcentrum te bieden heeft, zoals onder meer begeleiding bij fitness, een persoonlijk trainingsschema en diverse groepslessen waaroner 55+ Fitness, Pilates, Spinning en nog veel meer.
Aan hun balie (De Bleekvelden 26, 5666 RZ Geldrop) of via 040 285 8823 kun je alle nadere informatie krijgen.

 

 

Harks

Waar vind ik een activiteit waar ik aan mee zou willen doen?

Als lid van onze PVGE-vereniging Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende, kunt u niet alleen lid worden van al onze clubs, maar ook van die van alle andere PVGE-verenigingen. Door op onderstaande namen te klikken, ziet u meteen waaruit u kunt kiezen.

Aalst-Waalre en Valkenswaard
Best
Eindhoven
Helmond
Nuenen
Son en Breugel
Veldhoven

Maar ook buiten de PVGE zijn er veel interessante mogelijkheden. U zou bijvoorbeeld eens kunnen kijken in de informatiegids van onze gemeente en in die van de omringende gemeentes.U vindt ze door op onderstaande links te klikken.

Geldrop-Mierlo
Heeze-Leende
Helmond
Eindhoven
Nuenen

(In de gidsen kunt u bladeren door met de muis helemaal naar de zijkant van het scherm te gaan. Dan verschijnt een pijltje waarop u kunt klikken).