PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Biljartclub is op zoek naar nieuwe leden


De Biljartclub van de PVGE is gevestigd in het LEV-gebouw aan het St. Jozefplein in Geldrop. Op maandagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur wordt daar op twee tafels gebiljart.

Per 1 juni zijn we daar weer begonnen. Alles volledig coronaproef. Alles op 1,50 meter afgetekend. En ook belangrijk: er is koffie om halftien!

In de betreffende ruimte mogen acht personen aanwezig zijn. Momenteel hebben we zes leden. Tot eind 2020 kunnen dus twee biljarters (lid van de PVGE) gratis meedoen op maandagmorgen. Wel eigen keu meenemen.

Aanmelden kan tussen 22.00 en 23.00 uur bij Jan de Goede, 040 286 3625.

 

 

‘Niks Wért’, wat betekent dat?

Nou heel eenvoudig uitgelegd: biljarten speel je met een keu en drie ballen, een rode, een witte en een gele bal (de laatste twee worden ook wel de stootballen genoemd).
Nu moet je proberen met een stootbal (met behulp van een keu) de twee andere ballen te raken. Mislukt dat, dan zeggen wij: "Die stoot was niks wért". En zo is onze naam ontstaan.

 

Waar vind ik een activiteit waar ik aan mee zou willen doen?

Als lid van onze PVGE-vereniging Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende, kunt u niet alleen lid worden van al onze clubs, maar ook van die van alle andere PVGE-verenigingen. Door op onderstaande namen te klikken, ziet u meteen waaruit u kunt kiezen.

Aalst-Waalre en Valkenswaard
Best
Eindhoven
Helmond
Nuenen
Son en Breugel
Veldhoven

Maar ook buiten de PVGE zijn er veel interessante mogelijkheden. U zou bijvoorbeeld eens kunnen kijken in de informatiegids van onze gemeente en in die van de omringende gemeentes.U vindt ze door op onderstaande links te klikken.

Geldrop-Mierlo
Heeze-Leende
Helmond
Eindhoven
Nuenen

(In de gidsen kunt u bladeren door met de muis helemaal naar de zijkant van het scherm te gaan. Dan verschijnt een pijltje waarop u kunt klikken).