PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel


PinDown logoDe bowlingclub “Pin-Down” is opgericht in 2003 en speelt elk seizoen in “De Brug” in Mierlo.

Het seizoen duurt van begin september tot eind mei en we spelen daar iedere maandag van 17.00 tot 19.00 uur, zodat een groot deel van de middag en avond nuttig is te besteden aan andere activiteiten.

Nieuwe leden zijn zonder kosten vrijblijvend welkom om kennis te maken. Vervoer naar en van Mierlo is altijd te regelen.
Bowlen is een bezigheid voor “jong en oud” (het oudste lid is de 90 jaar reeds gepasseerd!).
Het gaat hierbij niet alleen om de beste score: de gezelligheid scoort hoog!

De contributie voor het seizoen 2017-2018 bedraagt € 110,00 per persoon.

Informatie kunt u verkrijgen bij:
Jan van der Noord, 040 280 2189 of Corry Waasdorp,  040 2854001

 

Meest recente bowling resultaten.

Onze clubs  

De PVGE richt zich onder het motto ‘samen actief, samen sterk’ op de verbetering van het welzijn van haar leden. De clubs zijn daarvoor een belangrijk element. Ze organiseren gedurende het hele jaar een variëteit van ontspannende en sportieve activiteiten.

De clubs opereren onder de vlag van de PVGE volledig zelfstandig, met een eigen bestuur en een aparte clubcontributie. De activiteiten vinden op verschillende locaties in onze afdeling plaats afhankelijk van de aard van de activiteiten. Door het klikken op een bepaalde club in het linkermenu zie je alle details van de betreffende club.

Clubcoördinator

Binnen het afdelingsbestuur is er een clubcoördinator. De clubcoördinator (dat is momenteel Lotje Willemse) ondersteunt desgevraagd de clubs bij organisatorische problemen. Daarnaast speelt de clubcoördinator ook een stimulerende en ondersteunende rol bij het oprichten van nieuwe clubs.
Bij voldoende animo en de aanwezigheid van een lid die de kar verder wil trekken kan weer een nieuwe club ontstaan. Neem dus contact met Lotje Willemse op  (willemse.lotje@gmail.com/ 040 226 4489) wanneer je ideeën hebt voor iets nieuws.

Lid worden van een club

Om lid te worden van een club dient men contact op te nemen met de club zelf. In het clubartikel (zie linker kolom) kun je lezen bij wie je daarvoor moet zijn.
PVGE-leden uit een andere afdeling kunnen ook lid worden van een club in onze afdeling. Omgekeerd kan een lid uit onze afdeling lid worden van een club van een andere afdeling. De acceptatie van een lid ligt altijd bij het bestuur van de betreffende club.

 

 

 

 

 

 

 

Waar vind ik een activiteit waar ik aan mee zou willen doen?

Als lid van onze PVGE-vereniging Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende, kunt u niet alleen lid worden van al onze clubs, maar ook van die van alle andere PVGE-verenigingen. Door op onderstaande namen te klikken, ziet u meteen waaruit u kunt kiezen.

Aalst-Waalre en Valkenswaard
Best
Eindhoven
Helmond
Nuenen
Son en Breugel
Veldhoven

Maar ook buiten de PVGE zijn er veel interessante mogelijkheden. U zou bijvoorbeeld eens kunnen kijken in de informatiegids van onze gemeente en in die van de omringende gemeentes.U vindt ze door op onderstaande links te klikken.

Geldrop-Mierlo
Heeze-Leende
Helmond
Eindhoven
Nuenen

(In de gidsen kunt u bladeren door met de muis helemaal naar de zijkant van het scherm te gaan. Dan verschijnt een pijltje waarop u kunt klikken).