PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel


PinDown logoDe bowlingclub “Pin-Down” is opgericht in 2003 en speelt elk seizoen in “De Brug” in Mierlo.

Het seizoen duurt van begin september tot eind mei en we spelen daar iedere maandag van 17.00 tot 19.00 uur, zodat een groot deel van de middag en avond nuttig is te besteden aan andere activiteiten.

Nieuwe leden zijn zonder kosten vrijblijvend welkom om kennis te maken. Vervoer naar en van Mierlo is altijd te regelen.
Bowlen is een bezigheid voor “jong en oud” (het oudste lid is de 90 jaar reeds gepasseerd!).
Het gaat hierbij niet alleen om de beste score: de gezelligheid scoort hoog!

De contributie voor het seizoen 2017-2018 bedraagt € 110,00 per persoon.

Informatie kunt u verkrijgen bij:
Jan van der Noord, 040 280 2189 of Corry Waasdorp,  040 2854001

 

Meest recente bowling resultaten.

 


st10

Stoned is volgens Wikipedia een Bargoense uitdrukking voor een loom gevoel. Maar als je de resultaten van de clubleden ziet, is van loomheid absoluut geen sprake. Klik maar eens op  onderstaande foto dan kun je een diaprojectie aan gang zetten.

 

Stoned     

In september 2015 is de beeldhouwgroep 'Stoned' van start gegaan. Door op onderstaande foto te klikken kun je iets zien van de activiteiten en van de eerste resultaten.Boven de foto verschijnt dan een driehoekje. Klik daarop om de diaprojectie te starten

 

Kunstsmullen     

Eind 2015 werd in Heeze de expositie Kunstsmullen gehouden. Onder leiding van docent Jef Cox heeft de beeldhouwgroep 'Stoned' deze expositie bezocht.
Door op onderstaande foto te klikken kun je iets zien van deze excursie.Boven de foto verschijnt dan een driehoekje. Klik daarop om de diaprojectie te starten