PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

 countryjewels

De Line Dance-Club bestaat sinds maart 2000 telt op dit moment ongeveer 20 leden. Hoe meer leden, hoe gezelliger. Dus als u mee wilt doen, bent u van harte welkom.

We dansen:

  • elke woensdagmiddag gedanst in de grote zaal van de Dreef, Coevering, Geldrop
  • en op donderdagmiddag in het LEV-gebouw aan het St. Jozefplein, eveneens in Geldrop.

Op beide dagen van 14.00 tot 16.00 uur.

Het dansen wordt geleid door Ineke Wansink. Inmiddels hebben we al een respectabel dansrepertoire opgebouwd. Hiervan laten we graag af en toe wat zien door een demonstratie te geven bij daarvoor geschikte gelegenheden.

Bent u geïnteresseerd? Kom dan eens op een woensdagmiddag kijken. Een paar keer (gratis) meedansen is natuurlijk nog leuker.
De clubleden betalen € 70,– per jaar.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

  • An Plekkenpol (voorzitter),  06 1419 3850 of
  • Corry Waasdorp (secretaris), 040 285 4001/ 06 4439 6662.

 

 

11 november 2013

 


st10

Stoned is volgens Wikipedia een Bargoense uitdrukking voor een loom gevoel. Maar als je de resultaten van de clubleden ziet, is van loomheid absoluut geen sprake. Klik maar eens op  onderstaande foto dan kun je een diaprojectie aan gang zetten.

 

Stoned     

In september 2015 is de beeldhouwgroep 'Stoned' van start gegaan. Door op onderstaande foto te klikken kun je iets zien van de activiteiten en van de eerste resultaten.Boven de foto verschijnt dan een driehoekje. Klik daarop om de diaprojectie te starten

 

Kunstsmullen     

Eind 2015 werd in Heeze de expositie Kunstsmullen gehouden. Onder leiding van docent Jef Cox heeft de beeldhouwgroep 'Stoned' deze expositie bezocht.
Door op onderstaande foto te klikken kun je iets zien van deze excursie.Boven de foto verschijnt dan een driehoekje. Klik daarop om de diaprojectie te starten