PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

 countryjewels

De Line Dance-Club bestaat sinds maart 2000 telt op dit moment ongeveer 20 leden. Hoe meer leden, hoe gezelliger. Dus als u mee wilt doen, bent u van harte welkom.

We dansen:

  • elke woensdagmiddag gedanst in de grote zaal van de Dreef, Coevering, Geldrop
  • en op donderdagmiddag in het LEV-gebouw aan het St. Jozefplein, eveneens in Geldrop.

Op beide dagen van 14.00 tot 16.00 uur.

Het dansen wordt geleid door Ineke Wansink. Inmiddels hebben we al een respectabel dansrepertoire opgebouwd. Hiervan laten we graag af en toe wat zien door een demonstratie te geven bij daarvoor geschikte gelegenheden.

Bent u geïnteresseerd? Kom dan eens op een woensdagmiddag kijken. Een paar keer (gratis) meedansen is natuurlijk nog leuker.
De clubleden betalen € 70,– per jaar.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

  • An Plekkenpol (voorzitter),  06 1419 3850 of
  • Corry Waasdorp (secretaris), 040 285 4001/ 06 4439 6662.

 

 

11 november 2013

Onze clubs  

De PVGE richt zich onder het motto ‘samen actief, samen sterk’ op de verbetering van het welzijn van haar leden. De clubs zijn daarvoor een belangrijk element. Ze organiseren gedurende het hele jaar een variëteit van ontspannende en sportieve activiteiten.

De clubs opereren onder de vlag van de PVGE volledig zelfstandig, met een eigen bestuur en een aparte clubcontributie. De activiteiten vinden op verschillende locaties in onze afdeling plaats afhankelijk van de aard van de activiteiten. Door het klikken op een bepaalde club in het linkermenu zie je alle details van de betreffende club.

Clubcoördinator

Binnen het afdelingsbestuur is er een clubcoördinator. De clubcoördinator (dat is momenteel Lotje Willemse) ondersteunt desgevraagd de clubs bij organisatorische problemen. Daarnaast speelt de clubcoördinator ook een stimulerende en ondersteunende rol bij het oprichten van nieuwe clubs.
Bij voldoende animo en de aanwezigheid van een lid die de kar verder wil trekken kan weer een nieuwe club ontstaan. Neem dus contact met Lotje Willemse op  (willemse.lotje@gmail.com/ 040 226 4489) wanneer je ideeën hebt voor iets nieuws.

Lid worden van een club

Om lid te worden van een club dient men contact op te nemen met de club zelf. In het clubartikel (zie linker kolom) kun je lezen bij wie je daarvoor moet zijn.
PVGE-leden uit een andere afdeling kunnen ook lid worden van een club in onze afdeling. Omgekeerd kan een lid uit onze afdeling lid worden van een club van een andere afdeling. De acceptatie van een lid ligt altijd bij het bestuur van de betreffende club.

 

 

 

 

 

 

 

Waar vind ik een activiteit waar ik aan mee zou willen doen?

Als lid van onze PVGE-vereniging Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende, kunt u niet alleen lid worden van al onze clubs, maar ook van die van alle andere PVGE-verenigingen. Door op onderstaande namen te klikken, ziet u meteen waaruit u kunt kiezen.

Aalst-Waalre en Valkenswaard
Best
Eindhoven
Helmond
Nuenen
Son en Breugel
Veldhoven

Maar ook buiten de PVGE zijn er veel interessante mogelijkheden. U zou bijvoorbeeld eens kunnen kijken in de informatiegids van onze gemeente en in die van de omringende gemeentes.U vindt ze door op onderstaande links te klikken.

Geldrop-Mierlo
Heeze-Leende
Helmond
Eindhoven
Nuenen

(In de gidsen kunt u bladeren door met de muis helemaal naar de zijkant van het scherm te gaan. Dan verschijnt een pijltje waarop u kunt klikken).