PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

PC soos logoIn november 2002 zijn we met deze activiteit gestart en terugblikkend kunnen we de conclusie trekken dat de huidige invulling en werkwijze aanslaat en dat het animo en het enthousiasme van de deelnemers nog steeds groot is.

Het doel van de PC-soos is om oudere, beginnende PC'ers over de drempel te helpen door ze bekend en vaardiger te maken met het werken met een computer. Daarbij passeren de meest in gebruik zijnde en dus bekendste programma’s de revue, van Word en Excel tot E-mail en Internet en van beeldbewerking tot telebankieren.

Vrijdags van 14.30 tot 16.30 uur (uitgezonderd de schoolvakanties) zijn we te vinden in computerlokaal 18 van het Strabrecht College (ingang Dwarsstraat) te Geldrop.

  • Elke middag starten we met “Vraagt u maar” en proberen we een antwoord te vinden op brandende, actuele vragen uit de thuissituatie.
  • Daarna pakken we een nieuw onderwerp bij de kop of komen terug op een al eerder besproken onderwerp.

Dit alles gebeurt op een ontspannen, gezellige manier.

De contributie is (in 2018)  € 35,– per jaar.

Er is nog plaats voor nieuwe leden! Als je belangstelling hebt, kun je contact opnemen met Gezinus Dekker,  040 285 6256. Maar je kunt op een vrijdagmiddag ook rustig even binnenlopen; meld dat wel even

 

 


st10

Stoned is volgens Wikipedia een Bargoense uitdrukking voor een loom gevoel. Maar als je de resultaten van de clubleden ziet, is van loomheid absoluut geen sprake. Klik maar eens op  onderstaande foto dan kun je een diaprojectie aan gang zetten.

 

Stoned     

In september 2015 is de beeldhouwgroep 'Stoned' van start gegaan. Door op onderstaande foto te klikken kun je iets zien van de activiteiten en van de eerste resultaten.Boven de foto verschijnt dan een driehoekje. Klik daarop om de diaprojectie te starten

 

Kunstsmullen     

Eind 2015 werd in Heeze de expositie Kunstsmullen gehouden. Onder leiding van docent Jef Cox heeft de beeldhouwgroep 'Stoned' deze expositie bezocht.
Door op onderstaande foto te klikken kun je iets zien van deze excursie.Boven de foto verschijnt dan een driehoekje. Klik daarop om de diaprojectie te starten