PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

 PC soos logoIn november 2002 zijn we met deze activiteit gestart en terugblikkend kunnen we de conclusie trekken dat de huidige invulling en werkwijze aanslaat en dat het animo en het enthousiasme van de deelnemers nog steeds groot is.

Het doel van de PC-soos is om oudere, beginnende PC'ers over de drempel te helpen door ze bekend en vaardiger te maken met het werken met een computer. Daarbij passeren de meest in gebruik zijnde en dus bekendste programma’s de revue, van Word en Excel tot E-mail en Internet en van beeldbewerking tot telebankieren.

Vrijdags van 14.30 tot 16.30 uur (uitgezonderd de schoolvakanties) zijn we te vinden in computerlokaal 18 van het Strabrecht College (ingang Dwarsstraat) te Geldrop.

  • Elke middag starten we met “Vraagt u maar” en proberen we een antwoord te vinden op brandende, actuele vragen uit de thuissituatie.
  • Daarna pakken we een nieuw onderwerp bij de kop of komen terug op een al eerder besproken onderwerp.

Dit alles gebeurt op een ontspannen, gezellige manier.

De contributie is (in 2020)  € 35,– per jaar.

Er is nog plaats voor nieuwe leden! Als je belangstelling hebt, kun je contact opnemen met Jan van den Eshof, 06 5353 5187. Maar je kunt op een vrijdagmiddag ook rustig even binnenlopen; meld dat wel even.

 

Waar vind ik een activiteit waar ik aan mee zou willen doen?

Als lid van onze PVGE-vereniging Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende, kunt u niet alleen lid worden van al onze clubs, maar ook van die van alle andere PVGE-verenigingen. Door op onderstaande namen te klikken, ziet u meteen waaruit u kunt kiezen.

Aalst-Waalre en Valkenswaard
Best
Eindhoven
Helmond
Nuenen
Son en Breugel
Veldhoven

Maar ook buiten de PVGE zijn er veel interessante mogelijkheden. U zou bijvoorbeeld eens kunnen kijken in de informatiegids van onze gemeente en in die van de omringende gemeentes.U vindt ze door op onderstaande links te klikken.

Geldrop-Mierlo
Heeze-Leende
Helmond
Eindhoven
Nuenen

(In de gidsen kunt u bladeren door met de muis helemaal naar de zijkant van het scherm te gaan. Dan verschijnt een pijltje waarop u kunt klikken).