PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

De leden van de quiltclub maken regelmatig fantastisch mooie quilts. Een zeer mooie is onderstaande, zelf ontworpen, 3-dimensionale quilt van mevrouw Truus van de Nobelen. Let op: dit is geen schilderij of beeldhouwwerk, maar een quilt!

QltB

De quiltclub komt behalve in de zomermaanden iedere maandagmiddag van 13.30 tot 16.00 bij elkaar in het LEV Dienstencentrum, St. Jozefplein 4 in Geldrop. Behalve met quilten houdt de damesgroep zich ook bezig met haken en borduren.
De contributie betdraagt (in 2016) € 5,- per jaar.
Voor informatie kunt u terecht bij Bep Obbens, 06 2713 2616.

Quilt2007 2

   

Waar vind ik een activiteit waar ik aan mee zou willen doen?

Als lid van onze PVGE-vereniging Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende, kunt u niet alleen lid worden van al onze clubs, maar ook van die van alle andere PVGE-verenigingen. Door op onderstaande namen te klikken, ziet u meteen waaruit u kunt kiezen.

Aalst-Waalre en Valkenswaard
Best
Eindhoven
Helmond
Nuenen
Son en Breugel
Veldhoven

Maar ook buiten de PVGE zijn er veel interessante mogelijkheden. U zou bijvoorbeeld eens kunnen kijken in de informatiegids van onze gemeente en in die van de omringende gemeentes.U vindt ze door op onderstaande links te klikken.

Geldrop-Mierlo
Heeze-Leende
Helmond
Eindhoven
Nuenen

(In de gidsen kunt u bladeren door met de muis helemaal naar de zijkant van het scherm te gaan. Dan verschijnt een pijltje waarop u kunt klikken).