PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

De leden van de quiltclub maken regelmatig fantastisch mooie quilts. Een zeer mooie is onderstaande, zelf ontworpen, 3-dimensionale quilt van mevrouw Truus van de Nobelen. Let op: dit is geen schilderij of beeldhouwwerk, maar een quilt!

QltB

De quiltclub komt behalve in de zomermaanden iedere maandagmiddag van 13.30 tot 16.00 bij elkaar in het LEV Dienstencentrum, St. Jozefplein 4 in Geldrop. Behalve met quilten houdt de damesgroep zich ook bezig met haken en borduren.
De contributie betdraagt (in 2016) € 5,- per jaar.
Voor informatie kunt u terecht bij Bep Obbens, 06 2713 2616.

Quilt2007 2

   

 


st10

Stoned is volgens Wikipedia een Bargoense uitdrukking voor een loom gevoel. Maar als je de resultaten van de clubleden ziet, is van loomheid absoluut geen sprake. Klik maar eens op  onderstaande foto dan kun je een diaprojectie aan gang zetten.

 

Stoned     

In september 2015 is de beeldhouwgroep 'Stoned' van start gegaan. Door op onderstaande foto te klikken kun je iets zien van de activiteiten en van de eerste resultaten.Boven de foto verschijnt dan een driehoekje. Klik daarop om de diaprojectie te starten

 

Kunstsmullen     

Eind 2015 werd in Heeze de expositie Kunstsmullen gehouden. Onder leiding van docent Jef Cox heeft de beeldhouwgroep 'Stoned' deze expositie bezocht.
Door op onderstaande foto te klikken kun je iets zien van deze excursie.Boven de foto verschijnt dan een driehoekje. Klik daarop om de diaprojectie te starten