PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Zonder vakantiestop rikken we elke woensdag van 13.30 tot 16.30 uur in het LEV-gebouw, St. Jozefplein 4 in Geldrop.
Afhankelijk van het aantal aanwezige leden spelen we aan drie of vier tafels. We hanteren onze eigen spelregels omdat er geen officiële regels bestaan!
De contributie bedraagt (in 2016) € 24,– per jaar.
Inlichtingen: Joke van der Velden, 040 285 2482

 

15-jarig jubileum Rikclub

Het bestuur van de afdeling feliciteert de rikclub van harte met haar 15-jarig jubileum. Het rikken bij de PVGE is gewoon begonnen bij een paar mensen thuis. Dat was het begin van de tegenwoordige gezonde rikclub met 17 leden. De club heeft op 10 oktober 2014 haar jubileum gevierd met een speciale rikmiddag.

Meestal wordt er gekaart met dezelfde mensen aan de tafel. Op deze feestmiddag deden we het iets anders. Iedereen moest een nummer trekken en na de eerste ronde van 20 weer een nieuw nummer voor de wisseling van de spelers. Om half drie was het pauze met koffie en vlaai. Iedereen liet zich dat goed smaken.
Na elke ronde werd er gewacht tot iedereen klaar was. De punten werden geteld en de prijzen verdeeld onder de winnaars. Degene met de hoogste scores mocht kiezen uit de prijzen. Drie flessen wijn en drie dozen bonbons.

We kunnen terugzien op een geslaagde middag en dankzij onze goede puntentelster Wilma en onze regelaar Rina is alles ordelijk verlopen.

Ter info:

We kunnen nog wel een paar nieuwe leden gebruiken. We kaarten elke woensdag van 13.30 tot 16.30 in het LEV-gebouw aan het St. Jozefplein in Geldrop.
Inlichtingen bij Joke van der Velden, 040 285 2482.

Waar vind ik een activiteit waar ik aan mee zou willen doen?

Als lid van onze PVGE-vereniging Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende, kunt u niet alleen lid worden van al onze clubs, maar ook van die van alle andere PVGE-verenigingen. Door op onderstaande namen te klikken, ziet u meteen waaruit u kunt kiezen.

Aalst-Waalre en Valkenswaard
Best
Eindhoven
Helmond
Nuenen
Son en Breugel
Veldhoven

Maar ook buiten de PVGE zijn er veel interessante mogelijkheden. U zou bijvoorbeeld eens kunnen kijken in de informatiegids van onze gemeente en in die van de omringende gemeentes.U vindt ze door op onderstaande links te klikken.

Geldrop-Mierlo
Heeze-Leende
Helmond
Eindhoven
Nuenen

(In de gidsen kunt u bladeren door met de muis helemaal naar de zijkant van het scherm te gaan. Dan verschijnt een pijltje waarop u kunt klikken).