PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

 

BEWEGEN IS GEZOND

zwemclub Dol-fijn

 

Met uitzondering van de zomermaanden, wordt er elke dinsdagmiddag van 11.45 uur tot 13.15 uur er gezwommen in zwembad Laco aan de Zwembadweg in Geldrop.  Wij zwemmen er als vereniging tegen een gereduceerde prijs (Sauna, bubbelbad en watergymzijn inbegrepen) en na het zwemmen drinken wij gezamenlijk koffie. Dit laatste is wel voor eigen rekening.

Wij hopen dat er leden bijkomen om sportief bezig te zijn.

De contributie bedraagt (in 2018) € 5,– per jaar; daarnaast betaalt men € 3,50 per bezoek (in plaats van het normale tarief van € 6,00).
Wil je over deze activiteit meer informatie dan kun je contact met mij opnemen.

Corry Waasdorp, 040 2854001

 

 


st10

Stoned is volgens Wikipedia een Bargoense uitdrukking voor een loom gevoel. Maar als je de resultaten van de clubleden ziet, is van loomheid absoluut geen sprake. Klik maar eens op  onderstaande foto dan kun je een diaprojectie aan gang zetten.

 

Stoned     

In september 2015 is de beeldhouwgroep 'Stoned' van start gegaan. Door op onderstaande foto te klikken kun je iets zien van de activiteiten en van de eerste resultaten.Boven de foto verschijnt dan een driehoekje. Klik daarop om de diaprojectie te starten

 

Kunstsmullen     

Eind 2015 werd in Heeze de expositie Kunstsmullen gehouden. Onder leiding van docent Jef Cox heeft de beeldhouwgroep 'Stoned' deze expositie bezocht.
Door op onderstaande foto te klikken kun je iets zien van deze excursie.Boven de foto verschijnt dan een driehoekje. Klik daarop om de diaprojectie te starten