PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

 

BEWEGEN IS GEZOND

zwemclub Dol-fijn

 

Met uitzondering van de zomermaanden, wordt er elke dinsdagmiddag van 11.45 uur tot 13.15 uur er gezwommen in zwembad Laco aan de Zwembadweg in Geldrop.  Wij zwemmen er als vereniging tegen een gereduceerde prijs (Sauna, bubbelbad en watergymzijn inbegrepen) en na het zwemmen drinken wij gezamenlijk koffie. Dit laatste is wel voor eigen rekening.

Wij hopen dat er leden bijkomen om sportief bezig te zijn.

De contributie bedraagt (in 2018) € 5,– per jaar; daarnaast betaalt men € 3,50 per bezoek (in plaats van het normale tarief van € 6,00).
Wil je over deze activiteit meer informatie dan kun je contact met mij opnemen.

Corry Waasdorp, 040 2854001

 

Waar vind ik een activiteit waar ik aan mee zou willen doen?

Als lid van onze PVGE-vereniging Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende, kunt u niet alleen lid worden van al onze clubs, maar ook van die van alle andere PVGE-verenigingen. Door op onderstaande namen te klikken, ziet u meteen waaruit u kunt kiezen.

Aalst-Waalre en Valkenswaard
Best
Eindhoven
Helmond
Nuenen
Son en Breugel
Veldhoven

Maar ook buiten de PVGE zijn er veel interessante mogelijkheden. U zou bijvoorbeeld eens kunnen kijken in de informatiegids van onze gemeente en in die van de omringende gemeentes.U vindt ze door op onderstaande links te klikken.

Geldrop-Mierlo
Heeze-Leende
Helmond
Eindhoven
Nuenen

(In de gidsen kunt u bladeren door met de muis helemaal naar de zijkant van het scherm te gaan. Dan verschijnt een pijltje waarop u kunt klikken).