PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

In januari 2018 starten we met een kookclub. Eenmaal per maand, op dinsdag van 15.00 tot 19.00 uur, wordt er met een groep gekookt en gegeten.
We doen dat in de van de Puttschool aan de Parallelweg in Geldrop.
Weliswaar zijn er al voldoende leden om van start te gaan, maar er is nog plaats voor een aantal mensen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Geef U op, of vraag informatie aan bij Lotje Willemse: clubcoördinator PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende, 040 226 4489.

Waar vind ik een activiteit waar ik aan mee zou willen doen?

Als lid van onze PVGE-vereniging Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende, kunt u niet alleen lid worden van al onze clubs, maar ook van die van alle andere PVGE-verenigingen. Door op onderstaande namen te klikken, ziet u meteen waaruit u kunt kiezen.

Aalst-Waalre en Valkenswaard
Best
Eindhoven
Helmond
Nuenen
Son en Breugel
Veldhoven

Maar ook buiten de PVGE zijn er veel interessante mogelijkheden. U zou bijvoorbeeld eens kunnen kijken in de informatiegids van onze gemeente en in die van de omringende gemeentes.U vindt ze door op onderstaande links te klikken.

Geldrop-Mierlo
Heeze-Leende
Helmond
Eindhoven
Nuenen

(In de gidsen kunt u bladeren door met de muis helemaal naar de zijkant van het scherm te gaan. Dan verschijnt een pijltje waarop u kunt klikken).