PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Wie komt er per 8 november 2018 mee poolen?
Hannie Heijne en ik willen voor vrouwen een poolclub oprichten.

(Poolen is een van oorsprong Amerikaans spel dat gespeeld wordt op een pooltafel. Het is ook al enige tijd populair in Nederland en België. Poolen is een van de soorten biljart. Hiertoe behoren ook snooker en carambolebiljart.)

In Geldrop aan het Bogaardeind (naast ijssalon Kees) zit cafe De Mix. In dit cafe staan pool-, biljart- en snookertafels.
Hier willen we 2x per maand op donderdagavond om 19.30 uur poolen met 1 of 2 tafels. De kosten voor de tafel zijn € 6,00 per uur.
De eigenaar van De Mix wil ons graag de regels van het spel uitleggen en ook wil hij ons graag leren hoe we de keu moeten gebruiken.

Ons doel is om per 8 november een gezellige avond buiten de deur te hebben en natuurlijk om andere leden te ontmoeten.
Omdat er ook consumpties worden gedronken kan er over de prijs van de tafel gediscussieerd worden.
Je hoeft het poolen niet te kennen en te kunnen, dus schroom niet om te komen. Iedereen kan het leren.
Wij hopen dat we binnenkort kunnen starten met een gezellige poolclub bij cafe De Mix aan het Bogaardeind in Geldrop.

Graag aanmelden voor 1 november.

Groetjes,
Hannie Heijne en Muis van Haaren


st10

Stoned is volgens Wikipedia een Bargoense uitdrukking voor een loom gevoel. Maar als je de resultaten van de clubleden ziet, is van loomheid absoluut geen sprake. Klik maar eens op  onderstaande foto dan kun je een diaprojectie aan gang zetten.

 

't Buutje 30 jaar!

In mei 2016 heeft jeu de boules-club 't Buutje zijn 30-ste verjaardag gevierd. Klik op onderstaande foto, dan verschijnt een vergroting. Klik dan op het driehoekje boven de foto en je krijgt via een diaprojecties iets te zien van dit feestje. 

 

Stoned     

In september 2015 is de beeldhouwgroep 'Stoned' van start gegaan. Door op onderstaande foto te klikken kun je iets zien van de activiteiten en van de eerste resultaten.Boven de foto verschijnt dan een driehoekje. Klik daarop om de diaprojectie te starten

 

Kunstsmullen     

Eind 2015 werd in Heeze de expositie Kunstsmullen gehouden. Onder leiding van docent Jef Cox heeft de beeldhouwgroep 'Stoned' deze expositie bezocht.
Door op onderstaande foto te klikken kun je iets zien van deze excursie.Boven de foto verschijnt dan een driehoekje. Klik daarop om de diaprojectie te starten