PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

In Geldrop kunnen mensen die dat willen op een vaste dag bij elkaar komen om een uurtje te wandelen. De routes beginnen en eindigen op hetzelfde punt en zijn zo'n vier kilometer.
De wandelingen gaan alleen door wanneer er voldoende belangstelling voor is. De routes zijn ook geschikt voor mensen met een rollator of een rolstoel. In geval van een rolstoel is het wel belangrijk dat er een 'duwer' meegaat.

Als u mee wilt, moet u op tijd op het vertrekpunt zijn. U hoeft u niet van te voren aan te melden.

De vertrekpunten zijn:
- Wijkcentrum 'de Dreef', Willem Barents weg 69, Geldrop: elke dinsdag en donderdag om 9.00 uur.
- 'Magdalenahof', Magdalenahof 20, Geldrop: elke woensdag om 10.00 uur.
- 'Kastanjehof', Kastanjehof 2, Geldrop: elke woensdag om 10.00 uur.
- 'Maison st. Cyr', Weth. v.d. Eijndenstraat 1, Geldrop: elke donderdag om 10.00 uur.

Na afloop kunt u voor eigen rekening nog gezamenlijk een kopje koffie drinken.

 

 


st10

Stoned is volgens Wikipedia een Bargoense uitdrukking voor een loom gevoel. Maar als je de resultaten van de clubleden ziet, is van loomheid absoluut geen sprake. Klik maar eens op  onderstaande foto dan kun je een diaprojectie aan gang zetten.

 

Stoned     

In september 2015 is de beeldhouwgroep 'Stoned' van start gegaan. Door op onderstaande foto te klikken kun je iets zien van de activiteiten en van de eerste resultaten.Boven de foto verschijnt dan een driehoekje. Klik daarop om de diaprojectie te starten

 

Kunstsmullen     

Eind 2015 werd in Heeze de expositie Kunstsmullen gehouden. Onder leiding van docent Jef Cox heeft de beeldhouwgroep 'Stoned' deze expositie bezocht.
Door op onderstaande foto te klikken kun je iets zien van deze excursie.Boven de foto verschijnt dan een driehoekje. Klik daarop om de diaprojectie te starten