PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

13
dec
Evenementen Geldrop

Iconen in de decembermaand

De afdeling Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende van de seniorenvereniging PVGE organiseert op vrijdag 13 december 2019 een lezing van Chiel Egberts in de Dreef in Geldrop. Op het moment dat Chiel Egberts in ... Lees verder»
18
dec
Evenementen Geldrop

Kerststukjes maken

De workshop ‘Kerststukjes maken’ is dit jaar opnieuw geconcentreerd op één dag. ... Lees verder»
03
jan
Evenementen Geldrop

Nieuwjaarsborrel

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende organiseert op vrijdag 3 januari 2020 in de Dreef opnieuw een Nieuwjaarsborrel. Nadat in december iedereen druk is geweest met de feestdagen en ook de reguliere ... Lees verder»
03
jan
Evenementen Geldrop

Nieuwjaarsborrel

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende organiseert op vrijdag 3 januari 2020 in de Dreef opnieuw een ... Lees verder»
31
jan
Evenementen Geldrop

Zijn medicijnen echt zo duur? Of juist te goedkoop?

De media staan regelmatig vol met artikelen over de prijzen van medicijnen. Soms zijn ze schreeuwend duur, soms ... Lees verder»

Powered by iCagenda

PVGE present op Regenboog festival/Andere Mert

AndereMertDe PVGE was op 30 september 2018 met een kraam present bij kasteel Geldrop op het Regenboog festival/Andere Mert.
Begunstigd door prachtig weer trokken drommen mensen hiernaar toe en bezochten ook de PVGE-kraam. Tegenover de kraam had de jeu de boules club ’t Buutje een baan, waar menigeen ook een bal kon werpen. In de kraam een beeld van Stoned en bridge attributen.
De nieuwe banners vielen goed op. Alle folders en Nieuwsbrieven zijn met een praatje aan bezoekers mee gegeven. We hopen hiermee nog meer naamsbekendheid te krijgen. Ondanks alle artikelen in regionale bladen kenden veel mensen van onze doelgroep: iedereen van 50 plus, de PVGE nog niet.
Jammer dat er niet meer clubs mee konden doen.

Nieuwjaarsborrel 2018

Vrijdag 5 januari 2018 was er een gezellige bijeenkomst met een groot aantal leden om samen met een goed glas het nieuwe jaar te beginnen.

Als je op onderstaande foto klikt verschijnen boven de foto een paar pijltjes. Klik op de middelste, dan krijg je een diaprojectie en dan kun je terugkijken naar dit samenzijn.

 

Liever thuis!-beurs 

Via deze de aandacht trekkende stand was de PVGE opvallend aanwezig op een vorige
LIEVER THUIS!-beurs.

beursstand2