PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

02
juli
Evenementen Geldrop

Boerenbondmuseum in Gemert

Vooraf aanmelden bij Rina van der Linden, 040 286 2877 of rinavanderlinden@kpnmail.nl Op donderdag 2 juli organiseert de PVGE een bezoek aan het Boerenbondmuseum in Gemert.Het Boerenbondsmuseum is een ... Lees verder»
28
juli
Evenementen Geldrop

Fietstocht naar Eerselse Tinteltuin

Op dinsdag 28 juli organiseert de PVGE een fietstocht naar de Eerselse Tinteltuin:In de fraai aangelegde ... Lees verder»

Powered by iCagenda

PVGE present op Regenboog festival/Andere Mert

AndereMertDe PVGE was op 30 september 2018 met een kraam present bij kasteel Geldrop op het Regenboog festival/Andere Mert.
Begunstigd door prachtig weer trokken drommen mensen hiernaar toe en bezochten ook de PVGE-kraam. Tegenover de kraam had de jeu de boules club ’t Buutje een baan, waar menigeen ook een bal kon werpen. In de kraam een beeld van Stoned en bridge attributen.
De nieuwe banners vielen goed op. Alle folders en Nieuwsbrieven zijn met een praatje aan bezoekers mee gegeven. We hopen hiermee nog meer naamsbekendheid te krijgen. Ondanks alle artikelen in regionale bladen kenden veel mensen van onze doelgroep: iedereen van 50 plus, de PVGE nog niet.
Jammer dat er niet meer clubs mee konden doen.

 

 

Liever thuis!-beurs 

Via deze de aandacht trekkende stand was de PVGE opvallend aanwezig op een vorige
LIEVER THUIS!-beurs.

beursstand2