PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

31
jan
Evenementen Geldrop

Zijn medicijnen echt zo duur? Of juist te goedkoop?

De media staan regelmatig vol met artikelen over de prijzen van medicijnen. Soms zijn ze schreeuwend duur, soms ... Lees verder»
05
feb
Evenementen Geldrop

Wat doet de gemeente eigenlijk voor 55+ (en wat niet)?

Misschien is het u niet bekend. Maar de gemeente Heeze-Leende levert ruim 250 diensten aan haar burgers. ... Lees verder»
14
feb
Evenementen Geldrop

Agende Algemene Jaarvergadering

  Alle leden van de PVGE-afdeling Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende worden hierbij uitgenodigd voor deALGEMENE JAARVERGADERING opVRIJDAG 14 FEBRUARI 2020In het sociaal-cultureel centrum De Dreef, ... Lees verder»
11
mrt
Evenementen Geldrop

Florence en het geslacht De' Medici

Iedereen die wel eens naar Italië afreist kan niet om Florence heen, als hoofdstad van Toscane, als ... Lees verder»
22
apr
Evenementen Geldrop

De wereld van de bij en de imker

Mensen en bijen zijn al eeuwenlang verbonden. Want zonder bijen geven de meeste bloemen geen vruchten en ... Lees verder»

Powered by iCagenda

PVGE present op Regenboog festival/Andere Mert

AndereMertDe PVGE was op 30 september 2018 met een kraam present bij kasteel Geldrop op het Regenboog festival/Andere Mert.
Begunstigd door prachtig weer trokken drommen mensen hiernaar toe en bezochten ook de PVGE-kraam. Tegenover de kraam had de jeu de boules club ’t Buutje een baan, waar menigeen ook een bal kon werpen. In de kraam een beeld van Stoned en bridge attributen.
De nieuwe banners vielen goed op. Alle folders en Nieuwsbrieven zijn met een praatje aan bezoekers mee gegeven. We hopen hiermee nog meer naamsbekendheid te krijgen. Ondanks alle artikelen in regionale bladen kenden veel mensen van onze doelgroep: iedereen van 50 plus, de PVGE nog niet.
Jammer dat er niet meer clubs mee konden doen.

Nieuwjaarsborrel 2018

Vrijdag 5 januari 2018 was er een gezellige bijeenkomst met een groot aantal leden om samen met een goed glas het nieuwe jaar te beginnen.

Als je op onderstaande foto klikt verschijnen boven de foto een paar pijltjes. Klik op de middelste, dan krijg je een diaprojectie en dan kun je terugkijken naar dit samenzijn.

 

Liever thuis!-beurs 

Via deze de aandacht trekkende stand was de PVGE opvallend aanwezig op een vorige
LIEVER THUIS!-beurs.

beursstand2