PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Museumplusbus naar het Cobra Museum

Datum
dinsdag 19 februari 2019 09:00

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende heeft het aanbod gekregen om op dinsdag 19 februari 2019 met de Museumplusbus een bezoek te brengen aan het Cobra Museum in Amstelveen.
De deelname is geheel gratis en ieder lid van onze PVGE van 70 jaar of ouder kan er aan deelnemen. Overgebleven plaatsen kunnen we met 65 plussers die er voor in aanmerking komen aanvullen.
Minimaal moeten er 30 mensen mee, maximaal mag 45. Als iemand een begeleider nodig heeft, dan kan die ook mee. Totaal kunnen er hulpmiddelen mee: (elektrische) rolstoel, plus opvouwbare hulpmiddelen zoals rollators en opvouwbare rolstoelen.
In het museum krijgen we koffie aangeboden en een rondleiding van ongeveer 1 uur.
Er zit geen lunch in het arrangement. We hebben de mogelijkheid om zelf in de bus een zelf meegenomen lunch te gebruiken of als groep in het restaurant van het museum te lunchen. Hierover zal begin 2019 meer informatie komen.
Voor degenen die hieraan willen deelnemen: geef u zo snel mogelijk op doch uiterlijk 1 februari 2019, want vol is vol. We zullen na 1 februari kijken of we moeten loten. Hierbij gaan de 70-plussers voor. De anderen zullen we op een reservelijst zetten, om eventueel opengevallen plaatsen te kunnen vullen.
Let wel: de trip is alleen voor onze PVGE-leden van de afdeling Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende bestemd.
Opstapplaats: dinsdag 19 februari, parkeerplaats op de Losweg bij station Geldrop. Om 9 uur vertrekt de bus en zal omstreeks 18 uur weer terug zijn.
Minimaal gaan er 30 mensen mee, maximaal 45. Als er meer dan 45 aanmeldingen zijn dan gaan de 70-plussers voor en verder in volgorde van aanmelding.
Aanmelding: graag met vermelding of er een rolstoel of rollator mee moet plus eventuele lunch en of er een begeleider mee gaat, voor 1 februari 2019 aan Max van Hofweegen,  40 226 3334. 
U krijgt een bevestiging van uw aanmelding.

 
 

Powered by iCagenda

PVGE present op Regenboog festival/Andere Mert

AndereMertDe PVGE was op 30 september 2018 met een kraam present bij kasteel Geldrop op het Regenboog festival/Andere Mert.
Begunstigd door prachtig weer trokken drommen mensen hiernaar toe en bezochten ook de PVGE-kraam. Tegenover de kraam had de jeu de boules club ’t Buutje een baan, waar menigeen ook een bal kon werpen. In de kraam een beeld van Stoned en bridge attributen.
De nieuwe banners vielen goed op. Alle folders en Nieuwsbrieven zijn met een praatje aan bezoekers mee gegeven. We hopen hiermee nog meer naamsbekendheid te krijgen. Ondanks alle artikelen in regionale bladen kenden veel mensen van onze doelgroep: iedereen van 50 plus, de PVGE nog niet.
Jammer dat er niet meer clubs mee konden doen.

Nieuwjaarsborrel 2018

Vrijdag 5 januari 2018 was er een gezellige bijeenkomst met een groot aantal leden om samen met een goed glas het nieuwe jaar te beginnen.

Als je op onderstaande foto klikt verschijnen boven de foto een paar pijltjes. Klik op de middelste, dan krijg je een diaprojectie en dan kun je terugkijken naar dit samenzijn.

 

Liever thuis!-beurs 

Via deze de aandacht trekkende stand was de PVGE opvallend aanwezig op een vorige
LIEVER THUIS!-beurs.

beursstand2