PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Matthäus Passion

Datum
zaterdag 13 april 2019 19:00

Matthäus Passion met Philipskoor en Kamerorkest Alveare

Het Philips' Philharmonisch Koor en Kamerorkest Alveare voeren op vrijdag 12 april en zaterdag 13 april de Matthäus Passion uit in Best en Veghel.
PVGE leden kunnen met korting kaarten kopen.

In Nederland houden we van de Matthäus Passion. Nergens anders bestaat deze traditie van uitvoeringen in de Goede Week en nergens anders genieten zoveel mensen van deze bijzondere muziek van J.S. Bach. Ook het Philipskoor koestert een lange traditie: het koor voert de Matthäus al sinds 1948 jaarlijks uit, dus nu al zeventig jaar!

Solisten zijn Maarten van den Hove (Evangelist), David Visser (Christus), Ellen Valkenburg (sopraan), Robert Kuizenga (countertenor) , Kevin Skelton (tenor), Sven Weyens (bas). Het geheel staat onder leiding van Béni Csillag.

De uitvoeringen zijn:

  • Vrijdag 12 april 2019 – 19.00 uur – Lidwinakerk, Raadhuisstraat 209, Best. 
    Kaarten zijn te bestellen via www.philipskoor.nl/mp2019.
    PVGE-leden kunnen gebruik maken van de speciale kortingcode MP2019-#PVGE. Hierdoor krijgt men een korting van € 4,50 , waardoor de ticketprijs op €25,00 uitkomt.

  • Zaterdag 13 april 2019 – 19.00 uur – Kloosterkerk Zrs. Franciscanessen, Deken van Miertstraat 8, Veghel
    Kaarten zijn te bestellen via www.philipskoor.nl/mp2019
    PVGE-leden kunnen gebruik maken van de speciale kortingcode MP2019-PPKALV. Hierdoor krijgt men een korting van € 3,00 , waardoor de ticketprijs op €26,50 uitkomt.
 
 

Powered by iCagenda

PVGE present op Regenboog festival/Andere Mert

AndereMertDe PVGE was op 30 september 2018 met een kraam present bij kasteel Geldrop op het Regenboog festival/Andere Mert.
Begunstigd door prachtig weer trokken drommen mensen hiernaar toe en bezochten ook de PVGE-kraam. Tegenover de kraam had de jeu de boules club ’t Buutje een baan, waar menigeen ook een bal kon werpen. In de kraam een beeld van Stoned en bridge attributen.
De nieuwe banners vielen goed op. Alle folders en Nieuwsbrieven zijn met een praatje aan bezoekers mee gegeven. We hopen hiermee nog meer naamsbekendheid te krijgen. Ondanks alle artikelen in regionale bladen kenden veel mensen van onze doelgroep: iedereen van 50 plus, de PVGE nog niet.
Jammer dat er niet meer clubs mee konden doen.

Nieuwjaarsborrel 2018

Vrijdag 5 januari 2018 was er een gezellige bijeenkomst met een groot aantal leden om samen met een goed glas het nieuwe jaar te beginnen.

Als je op onderstaande foto klikt verschijnen boven de foto een paar pijltjes. Klik op de middelste, dan krijg je een diaprojectie en dan kun je terugkijken naar dit samenzijn.

 

Liever thuis!-beurs 

Via deze de aandacht trekkende stand was de PVGE opvallend aanwezig op een vorige
LIEVER THUIS!-beurs.

beursstand2