PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

“Een goed pensioen is een kwestie van fatsoen.”

Datum
maandag 18 maart 2019 10:30

Beste PVGE-ers,

Is uw pensioen ook al 11 jaar niet geïndexeerd of maar een klein beetje? Of hebt u nog nooit indexatie mogen beleven of zelfs korting, zoals de mensen, die van PMT hun pensioen ontvangen? Werkt u nog (?), dan is uw pensioenopbouw ook niet geïndexeerd en gaat uw pensioen straks lager uitvallen.
Dat is allemaal nergens voor nodig. Er is echt geld genoeg bij onze pensioenfondsen voor alle generaties om pensioen te krijgen met indexatie. Zo goed werkt ons pensioenstelsel!
Maar minister Koolmees wil namens dit kabinet de veel te strenge Nederlandse regels niet bijstellen!
Waarom? Hij wil geen solidariteit meer, hij wil meer marktwerking en veel lagere arbeidslasten voor de werkgevers (en dus de overheid zelf). Hij wil een strenger fiscaal regime, waar u slechter van wordt, maar de BV Nederland niet. Dáárom wil hij een ander stelsel. Maar dat zegt hij niet openlijk. Hij gebruikt drogredenen. Een aantal hiaten als pensioen voor uitzendkrachten en zzp-ers kunnen ook binnen het bestaande stelsel opgelost worden. Uw pensioen meenemen naar een andere werkgever kan nu ook al.

Kom daarom 18 maart 2019 naar Eindhoven. In het Stadwandelpark wordt vanaf 10.30 uur tot uiterlijk 13.30 een grote pensioenmanifestatie gehouden onder het motto:

“Een goed pensioen is een kwestie van fatsoen.”

Op de manifestatie gaat onder anderen spreken onze voorzitter van de PVGE Mari Vervaart.

In het hele land gebeurt dit op een aantal plekken als onderdeel van een nationale pensioenactie georganiseerd door alle vakbonden, seniorenorganisaties (KBO-Brabant, UnieKBO-PCOB, en PVGE) en KNVG/NVOG

Amsterdam, Beursplein/Dam, 10.00 uur
Arnhem, Markt kruising Turfstraat tegenover Provinciehuis, 14.00 uur
Eindhoven, Stadswandelpark, Alberdink Thijmlaan, 10.30 uur
Heerlen, Burgemeester van Grunsvenplein, 12.00 uur
Groningen, Grote Markt, 11.30 uur
Leeuwarden, Wilhelminaplein, 11.30 uur
Utrecht, Jaarbeursplein, 09.30 uur
Rotterdam, Ahoy, 12.00 uur

Als je een eerlijk pensioen voor jou, en/of je kinderen en/of je kleinkinderen belangrijk vindt, kom dan op 18 maart 2018 naar Eindhoven en laat zien dat we niet alles zo maar voor zoete koek slikken.

 
 

Powered by iCagenda

PVGE present op Regenboog festival/Andere Mert

AndereMertDe PVGE was op 30 september 2018 met een kraam present bij kasteel Geldrop op het Regenboog festival/Andere Mert.
Begunstigd door prachtig weer trokken drommen mensen hiernaar toe en bezochten ook de PVGE-kraam. Tegenover de kraam had de jeu de boules club ’t Buutje een baan, waar menigeen ook een bal kon werpen. In de kraam een beeld van Stoned en bridge attributen.
De nieuwe banners vielen goed op. Alle folders en Nieuwsbrieven zijn met een praatje aan bezoekers mee gegeven. We hopen hiermee nog meer naamsbekendheid te krijgen. Ondanks alle artikelen in regionale bladen kenden veel mensen van onze doelgroep: iedereen van 50 plus, de PVGE nog niet.
Jammer dat er niet meer clubs mee konden doen.

Nieuwjaarsborrel 2018

Vrijdag 5 januari 2018 was er een gezellige bijeenkomst met een groot aantal leden om samen met een goed glas het nieuwe jaar te beginnen.

Als je op onderstaande foto klikt verschijnen boven de foto een paar pijltjes. Klik op de middelste, dan krijg je een diaprojectie en dan kun je terugkijken naar dit samenzijn.

 

Liever thuis!-beurs 

Via deze de aandacht trekkende stand was de PVGE opvallend aanwezig op een vorige
LIEVER THUIS!-beurs.

beursstand2