PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Kerststukjes maken

Datum
woensdag 18 december 2019 13:45

De workshop ‘Kerststukjes maken’ is dit jaar opnieuw geconcentreerd op één dag. Piet van den Broek is ook dit jaar weer de coach. De locatie is anders namelijk: Dienstencentrum Jo de Bruijnehof, Kettingstraat 3 in Geldrop. Het is de bedoeling dat u met uitleg van en begeleiding door de coach, zelf een of twee kerststukjes gaat maken. Ervaring is dus niet vereist.

De kosten voor de deelnemers zijn gelijk gehouden aan de kosten in 2018!

Attentie. Alle leden van onze afdeling zijn hierbij natuurlijk van harte uitgenodigd maar we moeten het aantal deelnemers beperken tot maximaal 16 personen! Bij meer aanmeldingen gaan we loten.

De deelnemers moeten zelf een aantal materialen meenemen:

  • een scherp mes(je)
  • een snoeischaar (alleen als u er een thuis heeft)
  • 1 of 2 komvormige of platte schalen (dus niet te hoog). Grootte naar eigen keuze
  • 1 rolletje gewone plakband
  • alles wat u graag zou willen verwerken, bijvoorbeeld kersttakken, skimmia, mos, bloemen, etc.
  • kerstversiering zoals bijv. kaarsen, lint, kerstballen, etc.
  • specifieke eigen dingen naar keuze

De organisatie zorgt voor:

  • Voldoende oasis
  • Extra kersttakken en mos

De workshop vindt plaats op woensdagmiddag 18 december en wordt gehouden in het Dienstencentrum Jo de Bruijnehof, Kettingstraat 3 in Geldrop. Graag uiterlijk om 13:45 uur aanwezig zijn. De workshop start om 14:00 uur en duurt inclusief een korte pauze maximaal twee uur.

De workshop is alleen toegankelijk voor PVGE-leden van onze afdeling. De kosten zijn € 4,- p.p. Te betalen bij binnenkomst. Een gratis consumptie (koffie of thee) tijdens de pauze is bij de workshopprijs inbegrepen.

Aanmelden vooraf is verplicht.
Dit kan bij Joop van den Akker, 040 285 7296 

 
 

Powered by iCagenda

PVGE present op Regenboog festival/Andere Mert

AndereMertDe PVGE was op 30 september 2018 met een kraam present bij kasteel Geldrop op het Regenboog festival/Andere Mert.
Begunstigd door prachtig weer trokken drommen mensen hiernaar toe en bezochten ook de PVGE-kraam. Tegenover de kraam had de jeu de boules club ’t Buutje een baan, waar menigeen ook een bal kon werpen. In de kraam een beeld van Stoned en bridge attributen.
De nieuwe banners vielen goed op. Alle folders en Nieuwsbrieven zijn met een praatje aan bezoekers mee gegeven. We hopen hiermee nog meer naamsbekendheid te krijgen. Ondanks alle artikelen in regionale bladen kenden veel mensen van onze doelgroep: iedereen van 50 plus, de PVGE nog niet.
Jammer dat er niet meer clubs mee konden doen.

Nieuwjaarsborrel 2018

Vrijdag 5 januari 2018 was er een gezellige bijeenkomst met een groot aantal leden om samen met een goed glas het nieuwe jaar te beginnen.

Als je op onderstaande foto klikt verschijnen boven de foto een paar pijltjes. Klik op de middelste, dan krijg je een diaprojectie en dan kun je terugkijken naar dit samenzijn.

 

Liever thuis!-beurs 

Via deze de aandacht trekkende stand was de PVGE opvallend aanwezig op een vorige
LIEVER THUIS!-beurs.

beursstand2