PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Wat doet de gemeente eigenlijk voor 55+ (en wat niet)?

Datum
woensdag 5 februari 2020 14:00

Misschien is het u niet bekend. Maar de gemeente Heeze-Leende levert ruim 250 diensten aan haar burgers. En daar zitten zeker zaken bij die u persoonlijk raken, zoals zorg of huisvesting. Ook zijn er zaken die de gemeente juist niet doet. Tijd om eens zelf in de raadzaal van ons gemeentehuis te vernemen wat de gemeente allemaal voor ouderen in Heeze-Leende en Sterksel doet.
Daarvoor nodigen Stichting Seniorenbelangen Heeze-Leende-Sterksel en de gemeente Heeze-Leende u graag uit voor een speciale 55+middag in het gemeentehuis in Heeze!

Van gedachten wisselen

Na een hartelijk welkom door burgemeester Paul Verhoeven, krijgt u de kans om met een vak-ambtenaar eens uitgebreid van gedachten te wisselen. Welk vakgebied: dat mag u bepalen! Bij uw aanmelding kunt u aangeven aan welke discussie u wilt deelnemen: WMO, Huisvesting, Verkeer of Financiën. De twee onderwerpen die het meest worden genoemd, komen tijdens deze Themamiddag dan aan bod.
Stoel van de gemeenteraad
Na de pauze neemt een afvaardiging uit het publiek even plaats op de stoel van de gemeenteraad. Burgemeester Paul leidt een discussie over een pittig (senioren)onderwerp uit de gemeente om uiteindelijk – hopelijk samen – tot een goed besluit te komen.
Programma 5 februari
14:00-14:15: welkom door burgemeester Paul Verhoeven
14:15-15:15: discussie met vakambtenaar over het door u gekozen onderwerp
15:15-15:30: Pauze
15:30-16:30: Seniorenraad vergadering o.l.v. burgemeester Paul Verhoeven
16:30: Afsluitende borrel
Locatie: Raadzaal van het gemeentehuis in Heeze-Leende
Aanmelden is verplicht!
Want het maximum aantal mensen dat de raadzaal aankan is 50. U kunt zich – vóór 25 januari 2020 - aanmelden via 55plusactief@gmail.com. Geef in de e-mail aan met hoeveel personen u komt en wat uw voorkeur is voor de discussie (WMO, Huisvesting, Verkeer of Financiën). Alleen als mailen niet mogelijk is, kunt u zich aanmelden op 06 12766956.

 
 

Powered by iCagenda

PVGE present op Regenboog festival/Andere Mert

AndereMertDe PVGE was op 30 september 2018 met een kraam present bij kasteel Geldrop op het Regenboog festival/Andere Mert.
Begunstigd door prachtig weer trokken drommen mensen hiernaar toe en bezochten ook de PVGE-kraam. Tegenover de kraam had de jeu de boules club ’t Buutje een baan, waar menigeen ook een bal kon werpen. In de kraam een beeld van Stoned en bridge attributen.
De nieuwe banners vielen goed op. Alle folders en Nieuwsbrieven zijn met een praatje aan bezoekers mee gegeven. We hopen hiermee nog meer naamsbekendheid te krijgen. Ondanks alle artikelen in regionale bladen kenden veel mensen van onze doelgroep: iedereen van 50 plus, de PVGE nog niet.
Jammer dat er niet meer clubs mee konden doen.

 

 

Liever thuis!-beurs 

Via deze de aandacht trekkende stand was de PVGE opvallend aanwezig op een vorige
LIEVER THUIS!-beurs.

beursstand2