PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Opfriscursus verkeer

Datum
woensdag 2 december 2020 10:00

HEEZE-LEENDE - Ook dit jaar organiseert VVN, afd. Heeze-Leende, weer de opfriscursus verkeer. Omdat i.v.m. de coronamaatregelen slechts 20 deelnemers zich konden inschrijven, hebben wij gekeken of het mogelijk is om dit jaar nog een cursus te organiseren. Dat is ons gelukt.
De cursus wordt gehouden in het nieuwe dorpshuis De Schammert, Dorpsstraat 59 in Leende op de volgende data: 25 november, 2 en 9 december, aanvang telkens om 10.00 uur. U kunt zich dus weer aanmelden.

Uiteraard zullen we ons dit jaar aan de landelijke adviezen van het RIVM houden en daarom is de deelname in De Schammert beperkt tot 20 deelnemers; vol is vol.

Het traject bestaat uit drie dagdelen. Tijdens de eerste twee dagen worden de nieuwe regels behandeld en wordt de kennis van de bestaande regels opgefrist, dit onder leiding van een gediplomeerde verkeersvoorlichter. U krijgt ook een boekje waarin alle verkeersregels uitgebreid behandeld worden. Op de derde dag geeft onze plaatselijk rijschoolhouder, Lau Verberne, een toelichting over een aantal praktische verkeerssituaties in Heeze, Leende, Sterksel en omgeving. Daarna is aan u de keuze om een afspraak maken met Lau Verberne om een uur lang in uw eigen auto te gaan rijden, waarbij u zelf kunt aangeven op welke onderdelen van het verkeer u problemen ondervindt of onzeker bent.

Dankzij een subsidieverstrekking door de gemeente en de provincie Noord-Brabant kunnen de kosten beperkt blijven. De theorielessen en het boekje zijn gratis en voor een rijles betaalt u € 25,- aan de rijschoolhouder.

U kunt zich aanmelden bij Piet Thurlings, tel. 2263 374 of via e-mail: vvnheezeleende@gmail.com.

Aanmelden kan tot 19 november.

 
 

Alle datums

  • woensdag 2 december 2020 10:00
  • dinsdag 10 november 2020 10:00

Powered by iCagenda

PVGE present op Regenboog festival/Andere Mert

AndereMertDe PVGE was op 30 september 2018 met een kraam present bij kasteel Geldrop op het Regenboog festival/Andere Mert.
Begunstigd door prachtig weer trokken drommen mensen hiernaar toe en bezochten ook de PVGE-kraam. Tegenover de kraam had de jeu de boules club ’t Buutje een baan, waar menigeen ook een bal kon werpen. In de kraam een beeld van Stoned en bridge attributen.
De nieuwe banners vielen goed op. Alle folders en Nieuwsbrieven zijn met een praatje aan bezoekers mee gegeven. We hopen hiermee nog meer naamsbekendheid te krijgen. Ondanks alle artikelen in regionale bladen kenden veel mensen van onze doelgroep: iedereen van 50 plus, de PVGE nog niet.
Jammer dat er niet meer clubs mee konden doen.

 

 

Liever thuis!-beurs 

Via deze de aandacht trekkende stand was de PVGE opvallend aanwezig op een vorige
LIEVER THUIS!-beurs.

beursstand2