PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel


Chacall

De lezingen van Erna Charbon voor de PVGE trekken elk jaar meer belangstelling. Dit keer (januari 2016) kwamen er meer dan 150 mensen op af, waarvan bijna de helft van buiten onze PVGE-afdeling.  Het was dus volle bak in de grote zaal van ’t Perron.

Erna wist weer een zeer boeiende lezing te geven over deze Russisch/Frans/Amerikaanse kunstenaar. Met prachtig projecties van zijn schilderijen en etsen en van ander schilders die door hem waren beïnvloed. Ze wist vanaf zijn eerste schilderijen tot zijn laatste alles duidelijk neer te zetten. De zaal was twee keer een huur muisstil geboeid. 


Weer een mooi evenement van onze PVGE.

PVGE present op Regenboog festival/Andere Mert

AndereMertDe PVGE was op 30 september 2018 met een kraam present bij kasteel Geldrop op het Regenboog festival/Andere Mert.
Begunstigd door prachtig weer trokken drommen mensen hiernaar toe en bezochten ook de PVGE-kraam. Tegenover de kraam had de jeu de boules club ’t Buutje een baan, waar menigeen ook een bal kon werpen. In de kraam een beeld van Stoned en bridge attributen.
De nieuwe banners vielen goed op. Alle folders en Nieuwsbrieven zijn met een praatje aan bezoekers mee gegeven. We hopen hiermee nog meer naamsbekendheid te krijgen. Ondanks alle artikelen in regionale bladen kenden veel mensen van onze doelgroep: iedereen van 50 plus, de PVGE nog niet.
Jammer dat er niet meer clubs mee konden doen.

 

 

Liever thuis!-beurs 

Via deze de aandacht trekkende stand was de PVGE opvallend aanwezig op een vorige
LIEVER THUIS!-beurs.

beursstand2