PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Op vrijdag 25 september 2015 organiseerde de PVGE een excursie naar het park en de tuinen rondom het Kasteel Geldrop. Zo’n 26 leden namen hieraan deel. Ze werden rondgeleid door twee ervaren IVN-gidsen, de heren Dorus van de Boom en Leo Schutter.
Vooraf was er een lekker kopje koffie en thee verzorgd door het IVN-bestuurslid Plonie van Campen.

Het was gelukkig droog. De deelnemers waren unaniem vol lof over de kennis van de beide gidsen en de enthousiaste manier waarop tijdens de excursie tekst en uitleg werd gegeven. Het gesprek van de dag was toch wel het spotten van de zeldzame ijsvogel vlak bij het Kasteel.IJskar

Na afloop van de excursie werd er voor iedereen lekker Surinaams schaafijs gemaakt. Fred Pieters had zo’n zeven verschillende smaken bij zich. Het ijs was wel koud maar ook erg
lekker.

De middag vloog voorbij, een goed teken dus.

Wilt u meer weten over de IVN, kijk dan eens op hun website.

 

Gerard Wilmink

PVGE present op Regenboog festival/Andere Mert

AndereMertDe PVGE was op 30 september 2018 met een kraam present bij kasteel Geldrop op het Regenboog festival/Andere Mert.
Begunstigd door prachtig weer trokken drommen mensen hiernaar toe en bezochten ook de PVGE-kraam. Tegenover de kraam had de jeu de boules club ’t Buutje een baan, waar menigeen ook een bal kon werpen. In de kraam een beeld van Stoned en bridge attributen.
De nieuwe banners vielen goed op. Alle folders en Nieuwsbrieven zijn met een praatje aan bezoekers mee gegeven. We hopen hiermee nog meer naamsbekendheid te krijgen. Ondanks alle artikelen in regionale bladen kenden veel mensen van onze doelgroep: iedereen van 50 plus, de PVGE nog niet.
Jammer dat er niet meer clubs mee konden doen.

 

 

Liever thuis!-beurs 

Via deze de aandacht trekkende stand was de PVGE opvallend aanwezig op een vorige
LIEVER THUIS!-beurs.

beursstand2