PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel


Oerle9 De PVGE vereniging Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende bracht op 14 juli een bezoek aan de Dwaaltuin in Zandoerle. Met een klein dreigend wolkje en erg veel stralend blauw aan de hemel verzamelde ruim 30 mensen zich. De nieuwe rondweg van Oerle bleek niet al in ieders navigatiesysteem te zitten, hetgeen toch wat verwarring gaf. Even over tienen zat men aan de koffie/thee gaf de gastvrouw, Anny Jenniskens, een uiteenzetting over het tot stand komen van de tuin: 20 jaar geleden nog een weiland met een bosrandje! Nu: 2 hectare, waarvan 2/3 met allemaal vaste planten en heesters, prachtige doorkijkjes en 1/3 bos met mooie accenten. Een watervalletje, een vijver, kunstwerken, overal wat anders. Je had aanvankelijk niet in de gaten hoe groot deze tuin is, maar na al dat dwalen wist je toch weer gemakkelijk het centrale terras te vinden. Vaak werd er gevraagd wat of dat dat nu weer voor een aparte plant was met prachtige bloemen of bladeren.

Met een groep van ruim 30 mensen was het leuk om elkaar weer geregeld tegen te komen en op iets erg moois attent te maken.
Tegen twaalven ging iedereen weer huiswaarts en werd de auto in het weiland weer opgezocht, een sportieve enkeling was op de fiets. Klik op een van onderstaande foto's om er een beeld van te krijgen. (Boven de foto staat onder meer een driehoekje, als je daarop klikt krijg je een diaprojectie):

.

Coronatijden

Gevangen in coronatijden,waarin we uit noodzaak en verantwoordelijkheid

vele kontakten voorlopig nog moeten vermijden.

Zo ook onze vrijwilligers dag,waar we een keer in het jaar elkaar kunnen ontmoeten,uitwisselen, knuffelen en begroeten,

als een actieve spil van onze PVGE.

Daarom willen we ieder van jullie laten weten

hoe belangrijk je bent en niet wordt vergeten.

Dank je wel voor je inzet in je vrije tijd.

Met het delen aan en met elkaar van je capaciteit

En met dit kleine gebaar als oprechte wens:

Sterkte, wijsheid en betere tijden,

opdat we elkaar in het nieuwe jaar weer mogen

knuffelen en ontmoeten.

                                                         Ria Weel

 

 

PVGE present op Regenboog festival/Andere Mert

AndereMertDe PVGE was op 30 september 2018 met een kraam present bij kasteel Geldrop op het Regenboog festival/Andere Mert.
Begunstigd door prachtig weer trokken drommen mensen hiernaar toe en bezochten ook de PVGE-kraam. Tegenover de kraam had de jeu de boules club ’t Buutje een baan, waar menigeen ook een bal kon werpen. In de kraam een beeld van Stoned en bridge attributen.
De nieuwe banners vielen goed op. Alle folders en Nieuwsbrieven zijn met een praatje aan bezoekers mee gegeven. We hopen hiermee nog meer naamsbekendheid te krijgen. Ondanks alle artikelen in regionale bladen kenden veel mensen van onze doelgroep: iedereen van 50 plus, de PVGE nog niet.
Jammer dat er niet meer clubs mee konden doen.

 

 

Liever thuis!-beurs 

Via deze de aandacht trekkende stand was de PVGE opvallend aanwezig op een vorige
LIEVER THUIS!-beurs.

beursstand2