Best7 

Op woensdag 27 juni organiseerde de PVGE-vereniging Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende een fietstocht naar Best. Het beloofde stralend weer te worden en s ’morgens verzamelde men zich op de parkeerplaats bij kasteel Geldrop. Opgewekt werd via de fietsknooppunten de route afgepeddeld naar Nuenen en Gerwen. Onderweg bleek dat meer senioren en scholieren deze dag hadden uitgekozen, gezien het vele geel op de paden.
In Gerwen werd aangelegd bij café de 3 Gebroeders. De parasols werden snel opengeklapt en de koffieleut kon losbarsten.

Vervolgens werd de fiets weer beklommen en ging het naar de Stad van Gerwen en langs het Wilhelminakanaal naar Son en het laatste stukje naar het grote rustpunt bij ’t Boshuys. Na de lunch verkenden enkelen het museum of de kunstgalerij.

Omstreeks half drie werd weer verzameld en begon de terugtocht. Langs verrassende lommerrijke randen van Eindhoven werd Nuenen alweer snel gevonden en bij de Opwettense Watermolen konden we voor de laatste keer een terrasje pikken. Hierna gingen de wegen uit elkaar en kon iedereen via een handige route weer naar zijn of haar huis terug gaan.

Een prachtige fietstocht, met stralend weer en een prima begeleiding van Rina en Willem met af en toe een spurtje van Joop.

Klik op onderstaand plaatje om meerdere foto's van deze fietstocht te kunnen bekijken.