PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Een dubbeldeksbus vol


Op maandag 13 augustus 2018 organiseerde de PVGE-vereniging Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende een busreis naar het rozenfestival in Lottum Er bleek zoveel belangstelling voor te zijn dat een zo goed als volle dubbeldekkerbus om 10 uur vanaf het Toernooiveld in Geldrop vertrok. Het weer was wat twijfelachtig met af en toe een stevige bui en daarna weer een lekker zonnetje.
Vlot werd de afstand naar Lottum overbrugd en kon iedereen zijn eigen weg gaan in het Rozendorp. De bus kon tot vlak voor het parcours komen en ons daar afzetten.
Overal prachtige rozen, overal mooie bloemstukken, overal humorvolle taferelen. Op het marktplein veel stoelen om even te zitten, en entertainment, via de Rozenhof naar kasteel de Borggraaf en vandaar naar het Maasplein. Hier was erg veel te doen: rozencircus, bloemschikken, een tuinmarkt, waar menigeen leuke dingen kocht. Leuk was dat je geregeld weer bekende gezichten tegenkwam. Af en toe werden de rozen erg hard van water voorzien door een regenbui, maar dan kon je in de tenten prima zaken bijwonen om daarna weer een terrasje te pikken.
Tegen 5 uur was het weer verzamelen bij de bus, waar iedereen moe maar voldaan zijn plaats ging opzoeken om vlot huiswaarts te gaan. Een leuke dag met redelijk weer. Sommigen hadden tassen vol rozen mee naar huis genomen om nog wat langer na te kunnen genieten.
Met een compliment voor de organisatie en het initiatief.

Klik op onderstaande foto om meer bloemen te zien.

Coronatijden

Gevangen in coronatijden,waarin we uit noodzaak en verantwoordelijkheid

vele kontakten voorlopig nog moeten vermijden.

Zo ook onze vrijwilligers dag,waar we een keer in het jaar elkaar kunnen ontmoeten,uitwisselen, knuffelen en begroeten,

als een actieve spil van onze PVGE.

Daarom willen we ieder van jullie laten weten

hoe belangrijk je bent en niet wordt vergeten.

Dank je wel voor je inzet in je vrije tijd.

Met het delen aan en met elkaar van je capaciteit

En met dit kleine gebaar als oprechte wens:

Sterkte, wijsheid en betere tijden,

opdat we elkaar in het nieuwe jaar weer mogen

knuffelen en ontmoeten.

                                                         Ria Weel

 

 

PVGE present op Regenboog festival/Andere Mert

AndereMertDe PVGE was op 30 september 2018 met een kraam present bij kasteel Geldrop op het Regenboog festival/Andere Mert.
Begunstigd door prachtig weer trokken drommen mensen hiernaar toe en bezochten ook de PVGE-kraam. Tegenover de kraam had de jeu de boules club ’t Buutje een baan, waar menigeen ook een bal kon werpen. In de kraam een beeld van Stoned en bridge attributen.
De nieuwe banners vielen goed op. Alle folders en Nieuwsbrieven zijn met een praatje aan bezoekers mee gegeven. We hopen hiermee nog meer naamsbekendheid te krijgen. Ondanks alle artikelen in regionale bladen kenden veel mensen van onze doelgroep: iedereen van 50 plus, de PVGE nog niet.
Jammer dat er niet meer clubs mee konden doen.

 

 

Liever thuis!-beurs 

Via deze de aandacht trekkende stand was de PVGE opvallend aanwezig op een vorige
LIEVER THUIS!-beurs.

beursstand2