PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

Op vrijdag 16 oktober werd weer de vrijwilligersdag van onze PVGE-vereniging georganiseerd. Het zou deze keer een boottocht van den Bosch naar Heusden worden met rondleiding van Aad Engelfriet door Heusden.

Gezien de parkeerproblemen in den Bosch en de mogelijkheden van de treinen stapten 's morgens de betrokkenen in de trein in Heeze of Geldrop, om in den Bosch zich bij de drakenfontein te verzamelen. Een korte wandeling naar de Oliehaven volgde waar men aan boord van de Hieronymus Bosch ging.

Het werd een gezellige dag, pratend over van alles en nog wat, kijkend naar de natte oevers, het schutten in de sluis of een eenzaam veerpontje. In Heusden een leuke rondwandeling door het oude stadje, bezoek in gemeentehuis met maquette en weer terug. Overal Aad als deskundige gids.

Toen iedereen weer aan boord was begon het echt te regenen. Tegen 5 uur was alles weer terug in centrum den Bosch.

Een succesvolle dag, met dank aan Evert en Aad voor de organisatie.

PVGE present op Regenboog festival/Andere Mert

AndereMertDe PVGE was op 30 september 2018 met een kraam present bij kasteel Geldrop op het Regenboog festival/Andere Mert.
Begunstigd door prachtig weer trokken drommen mensen hiernaar toe en bezochten ook de PVGE-kraam. Tegenover de kraam had de jeu de boules club ’t Buutje een baan, waar menigeen ook een bal kon werpen. In de kraam een beeld van Stoned en bridge attributen.
De nieuwe banners vielen goed op. Alle folders en Nieuwsbrieven zijn met een praatje aan bezoekers mee gegeven. We hopen hiermee nog meer naamsbekendheid te krijgen. Ondanks alle artikelen in regionale bladen kenden veel mensen van onze doelgroep: iedereen van 50 plus, de PVGE nog niet.
Jammer dat er niet meer clubs mee konden doen.

Nieuwjaarsborrel 2018

Vrijdag 5 januari 2018 was er een gezellige bijeenkomst met een groot aantal leden om samen met een goed glas het nieuwe jaar te beginnen.

Als je op onderstaande foto klikt verschijnen boven de foto een paar pijltjes. Klik op de middelste, dan krijg je een diaprojectie en dan kun je terugkijken naar dit samenzijn.

 

Liever thuis!-beurs 

Via deze de aandacht trekkende stand was de PVGE opvallend aanwezig op een vorige
LIEVER THUIS!-beurs.

beursstand2