PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel

02
dec
Evenementen Geldrop

Opfriscursus verkeer

HEEZE-LEENDE - Ook dit jaar organiseert VVN, afd. Heeze-Leende, weer de opfriscursus verkeer. Omdat i.v.m. de coronamaatregelen slechts 20 deelnemers zich konden inschrijven, hebben wij gekeken of het ... Lees verder»
18
dec
Evenementen Geldrop

Op weg naar de kerst

Gaat niet door vanwege coronaOp vrijdag 18 december organiseert de PVGE vereniging Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende een muziekmiddag door Clemens Lasance onder de titel: “Op weg naar de kerst” ... Lees verder»
20
jan
Evenementen Geldrop

Vrouwen in de Kunst

De afdeling Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende van de seniorenvereniging PVGE organiseert op woensdag 20 ... Lees verder»
24
mrt
Evenementen Geldrop

Marokko: passie in kleuren!

De afdeling Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende van de seniorenvereniging PVGE organiseert op woensdag 24 maart ... Lees verder»

Powered by iCagenda

PVGE present op Regenboog festival/Andere Mert

AndereMertDe PVGE was op 30 september 2018 met een kraam present bij kasteel Geldrop op het Regenboog festival/Andere Mert.
Begunstigd door prachtig weer trokken drommen mensen hiernaar toe en bezochten ook de PVGE-kraam. Tegenover de kraam had de jeu de boules club ’t Buutje een baan, waar menigeen ook een bal kon werpen. In de kraam een beeld van Stoned en bridge attributen.
De nieuwe banners vielen goed op. Alle folders en Nieuwsbrieven zijn met een praatje aan bezoekers mee gegeven. We hopen hiermee nog meer naamsbekendheid te krijgen. Ondanks alle artikelen in regionale bladen kenden veel mensen van onze doelgroep: iedereen van 50 plus, de PVGE nog niet.
Jammer dat er niet meer clubs mee konden doen.

 

 

Liever thuis!-beurs 

Via deze de aandacht trekkende stand was de PVGE opvallend aanwezig op een vorige
LIEVER THUIS!-beurs.

beursstand2