PVGE
PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE

PVGE Geldrop-Mierlo en Heeze-Leende

Samen actief, samen sterk

PVGE Koepel


HarkslogoOm gezond oud te worden moet je veel bewegen. Bewegen kan op veel manieren en op vele plaatsen. Er zijn mensen die daarvoor naar een sportschool gaan. In zo’n sportschool zijn mogelijkheden voor werkelijk alle leeftijden, er is deskundig personeel aanwezig, je kunt individueel sporten maar je kunt het desgewenst ook in groepsverband doen.

Sportcentrum Harks heeft een speciale abonnementsvorm voor PVGE-leden ingevoerd. Op vertoon van een geldige ledenpas kunnen PVGE-leden abonnementskorting krijgen. Als men abonnee is, kan men voor € 25,99 per maand alle werkdagen tot 6 uur ’s avonds onbeperkt sporten. Je bepaalt dus zelf wanneer je komt en wanneer je gaat.

PVGE-leden die al een abonnement hebben bij dit sportcentrum kunnen aansluitend aan de huidige betaalperiode overstappen naar deze voor hen gunstiger regeling.

Op de website van Harks  kun je zien welke activiteiten dit sportcentrum te bieden heeft, zoals onder meer begeleiding bij fitness, een persoonlijk trainingsschema en diverse groepslessen waaroner 55+ Fitness, Pilates, Spinning en nog veel meer.
Aan hun balie (De Bleekvelden 26, 5666 RZ Geldrop) of via 040 285 8823 kun je alle nadere informatie krijgen.

 

 

Harks

Raboclubsupport 2020

In 2020 is er naar u weer een oproep gedaan om mee te doen aan de RABOclubsupportactie. Meedoen betekende dat de leden van de PVGE die ook lid zijn van de Rabobank, hun stem zouden kunnen uitbrengen op onze PVGE-afdeling.

Het resultaat is nu bekend. Onze vereniging heeft dit jaar een financiële bijdrage ontvangen van €764,22.

Het bestuur is erg blij met dit mooie resultaat en wil iedereen die zijn/haar stem op onze vereniging heeft uitgebracht hartelijk bedanken. En natuurlijk doen we ook in 2021 weer mee.

Corrie Waasdorp, penningmeester 

 Kennismaking

Door op onderstaand plaatje te klikken kunt u snel veel te weten komen over onze PVGE-vereniging. En met de speakers aan krijgt u er nog muziek bij ook. 

Knipsel

 

 +++++ *********+++++

 

Ra2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gelukkig weer een reden om te glimlachen


rabo

Op 23 mei 2018 mocht Jan van Gogh namens de PVGE deze mooie Rabo-cheque in ontvangst nemen.
Dank aan allen die met de 'RABO Clubkas Campagne 2018' voor onze PVGE-afdeling hebben gestemd.

Ook onze voorzitter Hans Josiassen straalt uit hiermee zeer content te zijn.